Uzávěrka byla prodloužena!

Vybraní čtenáři budou zapojeni do unikátního projektu zvaného Vaříme s Deníkem.
A o co vlastně jde? Ti, kteří budou mít chuť se jej zúčastnit, musí nejprve na e–mail pardubicky@denik.cz odpovědět do neděle 9. ledna 2011 do dvanácti hodin na otázku „Co pro vás bylo nejsilnějším kulinářským zážitkem?“ a přidat navrch jeden svůj oblíbený recept, to vše maximálně v rozsahu standardizované čtvrtstrany (ale stačí klidně i pár řádků). Nezapomeňte uvést celé své jméno a příjmení, mobil a také heslo „Vaříme s Deníkem“.
Ti nejšťastnější, které vybereme, pak budou mít možnost vidět v akci špičkové kuchaře, jak chystají různá nápaditá jídla.

„Nabídka bude skutečně bohatá – od čerstvých ryb až po jihoamerické steaky,“ slibuje čtenářům spolumajitel pardubického restaurantu Bonté Pavel Beneš.

Do přípravy se budou moci vybraní čtenáři jednou týdně po dobu jednoho měsíce sami aktivně zapojit a současně diskutovat s kuchaři restaurantu Bonté o všem, co je zajímá. „Domníváme se, že toto nahlédnutí pod pokličku by pro ně mohlo být atraktivní,“ je přesvědčen Pavel Beneš.
Koneckonců, i vy, čtenáři našeho Deníku, jste se o vaření vždycky zajímali, rádi jste zkoušeli nové recepty a chutě, tak proč bychom vám je nyní touto formou nedopřáli…

Večer bohatý na kulinářské zážitky

Jsme přesvědčeni o tom, že právě tento projekt vám umožní strávit ve vyhlášené restauraci velmi příjemný večer, který bude bohatý na kulinářské zážitky. „Nejen, že se zde účastníci této soutěže dobře a navíc úplně zadarmo nají, ale dozví se tu i spoustu užitečných informací, které se jim třeba budou hodit také v jejich kuchyni. A pak se o své zkušenosti budou moci podělit také se čtenáři Deníku,“ podotýká spolumajitel pardubického restaurantu Bonté Pavel Beneš.