„Na zájezdy obecně jezdíme rádi. Diváci v oblastních divadlech jsou více natěšení a vděční než pražské publikum, které je zhýčkanější,“ sdělil v rozhovoru pro náš Deník ředitel pražského Divadla Bez Zábradlí, které ve VČD hostovalo s inscenací Tři muži na špatné adrese. „Reakce pardubického obecenstva byly výborné, adekvátní této komedii, jež má v sobě zvláštní magii,“ nechal se slyšet populární umělec.

„Tato hra od italského dramatika Luigiho Lunariho nabízí legraci, ale chytrou. Má v sobě určitý přesah, není to obyčejný bulvár. Taková dramatika mě vždycky lákala. Podobných titulů bohužel není moc,“ posteskl si Karel Heřmánek. Ten se před zaplněným hledištěm objevil v roli Kapitána, trochu svérázného vojáka tajné služby ve výslužbě, který kdysi vyráběl snímače k časovaným bombám.

Jeho partnery na jevišti byli Bohumil Klepl jako podnikatel s pocuchanými nervy, který má radost, když na daních obere berňák, Zdeněk Žák v roli profesora, jenž se za každou cenu snaží chovat racionálně, a Jana Šulcová (Uklízečka).