Pátek:
17.30 – Špičková kultura
19.00 – OTK
20.30 – Znouzecnost
22.00 – Sto zvířat
23.30 – Dukla vozovna
01.00 – My name is Ann

Sobota – dětský program:
10.00 –    Mixle v Pixle
11.00 –    Recyklas
11.45 –    Cirkusárium – Jana       Hubka Vanýsková
13.00 – Pískomil se vrací

Sobota – hlavní program:
14.00 – Jiří Schmitzer
15.30 – Kalkata Band
17.00 – ČokoVoko
18.30 – Volant
20.00 – Chiki liki tu-a
21.30 – Vypsaná fiXa
23.00 – Tony Ducháček                & Garage
00.30 – Fundamentalista            v pásmu Gazi


Po pátečním rozjezdu čeká na návštěvníky nabitý sobotní program a všichni, kdo se festivalu nemohou dočkat, se mohou správně naladit novou hymnou, jejímiž autory jsou Márdi a Pítrs z kapely Vypsaná fiXa.  Členové této formace jsou navíc členy občanského sdružení Dea Dealbata, které festival pořádá.

„Je náš a nejlepší"

„Festival On the Road je malý, ale náš, a tak ho samozřejmě považujeme, společně 
s našimi spolupořádajícími přáteli z občanského sdružení Dea Dealbata, za nejlepší na světě. Mimo to se totiž odehrává na velice příjemném místě a jeho výtěžek jde na dobrou věc. Každý rok se tam sejdou lidé z Pardubic a okolí s hledači z jiných měst, kteří si k nám za těch osm uplynulých ročníků našli cestu," charakterizoval festival Márdi z Vypsané fiXy.
Program bude žánrově pestrý. Vystoupí například Jiří Schmitzer, Sto zvířat, Znouzectnost, ČokoVoko, Chiki liki tu-a nebo Vypsaná fiXa.

Něco pro děti

Rodiče nemusí nechávat doma ani své ratolesti, pro které je připraveno vystoupení kapel Mixle v Pixle, Pískomil se vrací či Cirkusárium Jany Hubky Vanýskové.
„Letos, stejně jako i v minulých letech, dojde k prolnutí místních skupin se známými českými formacemi, které máme rádi. Spojnicí mezi oběma dny bude sobotní dopolední program pro rodiče s dětmi, kteří mohou svým potomkům nabídnout výlet s následným vyřáděním při koncertu několika hudebních těles. Jedno z nich jsme speciálně kvůli festivalu založili s bubeníkem Pítrsem. Navíc se On the Road opět připojí k projektu Čistý festival," doplnil Márdi.

Chybět nebudou ani další doprovodné akce, které zpestří celý festival. Návštěvníci se tak mohou těšit na legendární fotbálkový turnaj nebo na cyklojízdu.
„S klukama z kapely jsme rádi, že festival funguje a každý rok se vybere více peněz na dobrou věc. Pro nás je to sice dost náročné, protože teď hrajeme na letních festivalech a připravujeme naše podzimní akustické turné, ale On the Road je naše srdcová stálice," zakončil frontman skupiny Vypsaná fiXa.

Výtěžek z této dvoudenní akce navíc poputuje na charitativní účely.
Organizátoři se jej rozhodli darovat pro organizaci CEDR Pardubice a do projektu Adopce na dálku.

Iveta Koubková