Natěšení fanoušci dokázali její první pardubický koncert v životě do posledního místečka vyprodat. Kristína se jim za to odvděčila úžasnou emotivní show plnou pozitivní energie.
Jakmile se Kristina objevila na pódiu v denimovém overalu, sklidila obrovský potlesk. Na úvod představila kapelu a show mohla začít.

Kristína zazpívala své nejznámější hity od písně Jabľčko přes Odpúšťám, V sieti ťa mám až po Horehronie. Téměř od začátku začali diváci zpívat s Kristínou. Chvílemi jsme si připadali jako na povedeném večírku na španělské Ibize, taneční reggae rytmus rozproudil atmosféru v sále a rozpohyboval obecenstvo. Naopak známá píseň Pri oltári, kterou Kristína věnovala všem, co byli v lásce až ti druzí, dokázala publikum zklidnit a dojmout, stejně jako zamilovaná píseň Kým ťa mám.

Během koncertu se Kristína třikrát převlékla, což muselo být celkem náročné i vzhledem k vzdálenosti jeviště od šaten. Mezitím ale upoutala sólová vystoupení kytaristy a bubeníka, který dokázal, že své bicí výtečně ovládá, stejně jako beatbox. Poté se Kristína objevila v krásných dlouhých šatech, které po pár písních zkrátila na poloviční délku, což jistě ocenila především pánská část obecenstva.

Svoji show Kristina zakončila peckou Horehronie, která celý sál zvedla ze židlí. Sympatické bylo i závěrečné poděkování Kristíny za příjemnou atmosféru, kterou spolu s ní dokázali fanoušci v Pardubicích vytvořit.