Jako hosty si Nina vybrala zástupce svého record labelu Erica Cloutiera z Detroitu a Denira z Amsterdamu. Doplní je Dani Sbert z Mallorcy a deepový Alex Preda z Amsterdamu. Speciální projekt Rumenige meet Boss představí slovenská legenda Dj Toky a Boss, excelentní živáky zahrají čeští umělci HRTL a Elektrabel! Rozjezd stage zahájí nadčasový, dánský, housový producent Brynjolfur. A jako poslední si zahraje zakladatel festivalu Džejár. 

Nedílnou součástí Svojšic je však i Ritual Drum & Bass Stage, kterou realizuje team Let It Roll - největšího drum&bass festivalu na světě. Návštěvníci se mohou těšit na skutečnou žijící legendu britského Hospital Records - High Contrasta! Lineup doplňují nabušení The Prototypes mistr Dj mixu A.M.C. a také slovenská hvězda B-Complex. A jasně, nebude chybět ani jádro Let It Roll crew a další čeští top Djs včetně nových objevů domáci scény. 

Také na Trans Hard Stagei se letos zaměřili na neohraná jména. Headlinovat bude zamilovaný páreček Psychodrums aka Needlax & Miss Pockett z Barcelony. Představí se i výborný bulharský producent Nobody a Dj Gumja ze Slovinska. Sekundovat mu budou Slovák Matthew, česká hard techno legenda Golpe a jeho hosté.

Ilustrační foto
V pivovaru se během dvou dní objeví 11 rockových skupin
Ilustrační foto
Výstava Vabank: Co dělají studenti v ateliéru