Nová talk show na Malé scéně ve dvoře, kterou bude opět moderovat dramaturgyně pardubického Grand Festivalu smíchu Jana Uherová, představí členy souboru Východočeského divadla z jiného úhlu pohledu, než z jakého je diváci znají z jeviště.

Pohodové setkání 
herců a publika

„Jako v minulých letech půjde o pohodové setkání herců s publikem, povídání, vzpomínání, objevování a odhalování. Zábavné a příjemné. Nebude chybět ani oblíbená hudba mých hostů. Změnou bude stolová úprava na Malé scéně, sklenička vína a k ní něco malého k snědku, jednohubka, kterou sami připravíme. Nebude to velké vaření v přímém přenosu, na to opravdu nejsme v divadle vybaveni a ani to není naším cílem, mělo by to být jenom takové zpestření, malý bonus, který potěší," láká na novinku Jana Uherová.

Jako první na řadě jsou ti nejmladší

První trojicí, která cyklus Bez nápovědy odstartuje už dnes od 19 hodin, budou Veronika Macková, Petr Borovec a Josef Láska.

„Pozvala jsem je na úvod, protože jsou nejmladšími členy našeho souboru a pro všechny tři je Východočeské divadlo jejich prvním angažmá," sděluje Jana Uherová.
Tři mladí herci se na Malé scéně ve dvoře posadí před diváky a budou čelit nejen moderátorčiným otázkám, ale také dotazům z publika.

„Neformální večer by měl být založen na interakci s diváky, kteří budou nedílnou součástí programu," říká ředitel divadla Petr Dohnal.