Nová Májová taneční show je tady! V divadle Exil Pardubice se můžete již tuto sobotu 18. května od 18 hodin ponořit do mystických časů dávného Orientu a spatřit krásné břišní tanečnice v jedinečných kostýmech v akci.

Nechte se zlákat rytmy bubnů a činelek a připravte se na kombinace různých tanečních stylů.
„Těšit se můžete na klasický orientální tanec, folklorní tance, fantasy orient, tribal orient a pole dance," sdělila pořadatelka show Lenka Shanelah Ožvaldová – vicemistryně ČR v bellydance a bellydance show, která získala titul na mezinárodní soutěži Talent Awards a na svém kontě má několik cenných umístění na tuzemských i mezinárodních tanečních soutěžích. Jako speciální hosté se představí Pavlína Skalská s taneční skupinou Gamilla ze Svitav. Diváci spatří Irenu Airin Kotrbáčkovou z Prahy, lektorku a tanečnici pole dance ze studia Intimate Ivu Knajf.

Zazáří pardubické lektorky a skupiny

Své umění předvedou také domácí hvězdné tanečnice a  vítězky mezinárodní soutěže Let´s dance Kadri a Shenai s pardubickou taneční skupinou Falisha Dancers, dále skupina El Raqs Barita, Markéta Maia Markovicsová se svým romantickým orient fusion, Heidi Dahab, Iva Bártová ze Svitav a v neposlední řadě duo Ahmar a Hind – lektorky z Domu dětí a mládeže Alfa Pardubice.
Rezervovat vstupenky si můžete na e-mailové adrese:  shanelaah@email.cz.

Markéta Markovicsová