Utrápenou výhrou, když rozhodující branku vstřelili až v poslední minutě. Na to se ale historie ptát nebude. Důležité bude, aby uspěli ve čtvrtfinálové sérii proti Ústí nad Labem. Play off startuje už tuto sobotu. Pro úplnost, v tabulce obsadili druhou příčku.

„Zápas se nám moc nepovedl. Udělali jsme hodně individuálních chyb, nedostali jsme se k naší hře a vyhráli jsme i trošku se štěstím. Ani se nemůžeme vymlouvat, že nám chyběli hráči, nebo že soupeř hrál dobře a bojoval. Po zápase jsme to smázli a přepnuli do režimu play off. Chceme tomu vše podřídit," podotýká pardubický trenér Jiří Mašík.

Přelouč v národce smetla ve druhém osmifinále Třemošnou (6:1). Alespoň mohla pošetřit síly, protože nyní ji čeká adept na celkové prvenství.

„Zápas se nedá hodnotit jinak než pozitivně. Tatran jsme prakticky k ničemu nepouštěli a sami jsme si dobrým pohybem vytvářeli velké množství šancí. Důležité bylo rychlé vedení 3:0, protože s tímhle náskokem v zádech už jsme mohli utkání hravě kontrolovat. Ve čtvrtfinále nás čeká Jihlava a to už bude o něčem jiném… Musíme se kvalitně připravit a pokusit se o překvapení," burcuje přeloučský gólman Petr Brykner.