Veřejné akce se zúčastnilo 28 pozvaných hráčů z Pardubic, Bechyně a Přelouče. Vítězi se stali nováčci turnaje Marek Pech a Jiří Hanuš, kteří ve finále porazili dvojnásobné vítěze Radka Kalhouse s Jirkou Levinským, na třetím místě se umístili Petr Papoušek a Jiří Jarmar.

Celkově se celodenní akce zúčastnilo asi 100 velmi spokojených návštěvníků, mezi nimi asi 20 nadšených dětí z NOE se svými rodiči a výchovnými pracovníky. Zdařilý program s grilováním, muzikou, dětskými soutěžemi, malováním na obličej a skákacím hradem trval od devíti do 17 hodin.

V průběhu turnaje proběhlo zdařilé vystoupení dětí, aukce sponzorských darů, mezi nimi např. dresů české reprezentace a Portugalska z hokejbalového MS 2017, reprezentace ČR z hokejového MS 2016, hokejistů HC Dynamo Pardubice, amerického fotbalu Stallions Pardubice a BK Beksy Pardubice (všechny jsou podepsané) a tombola, kde vyhrál každý.

Celkový výnos z turnaje se pohybuje (zatím) okolo 30 tisíc korun. Stále je možné přispět ještě finančně i materiálně či vydražit zbylé předměty. Zdařilým hudebním vystoupením akci podpořil výborný kytarista Martin Langr. Mediálním partnerem byl i Pardubický deník.