Na jeho pozici na špici popularity ale dotírá nymburský Darius Washington.

Zdá se, že právě tito dva borci si to rozdají o post elitního rozehrávače v utkání hvězd, které se koná 6. března v Praze na Královce.

Pardubický nestor tuzemských palubovek Levell Sanders byl do zahajovací sestavy zvolen i v loňském roce, kdy ještě jako reprezentant české ligy vedl do boje svůj tým proti výběru polské soutěže ve „svých" Pardubicích. A také letos drží od začátku hlasování pozici na špici popularity. V posledních dnech však jeho náskok mílovými kroky snižuje Darius Washington. Bude to ještě zajímavý boj mezi oběma zkušenými dirigenty.

Pokud by Washington „Ella" přeci jen udolal, vytvořil by se v týmu Mazáků nymburský čtyřblok. Na křídlech totiž zatím drží pozice pro základní pětku Simmons a Welsch, pod košem Benda a nově i Nečas, MVP nedávno skončeného finálového turnaje Českého poháru Hyundai Final Four.

Dlouho to vypadalo, že v základních sestavách dojde mezi Mazáky a Mladými puškami na souboj učitele s učněm. Pardubický rozehrávač Viktor Půlpán byl však v minulých dnech v hlasování fanoušků předstižen děčínským Vyoralem. Stále se však drží v jeho závěsu. Nymburské mladíky Svobodu, Pomikálka a Kříže pak doplňuje pod košem Mladých pušek jindřichohradecký Stegbauer.

Vzhledem k velkému zájmu o hlasování se organizátoři rozhodli prodloužit možnost volit hráče základní sestavy až na nejzazší termín. Hlasování na webové stránce www.utkanihvezd.cz se uzavře o týden později, než bylo původně plánováno. Tedy v neděli 8. března v deset hodin večer.