Vážení předplatitelé Deníku, každý pátek vám přinášíme informace o nabídce poukázek z věrnostního programu ABO Bonus.

Více na www.mojepredplatne.cz.

Po registraci do programu se vám zaktivují body za platby předplatného Deníku a můžete čerpat za poukázky z programu vstupenky na kulturní a společenské akce, poukázky na slevy za služby. Rovněž si můžete vybrat dárky z nabídky našeho internetového katalogu. Poukázky můžete uplatnit i v jiném okrese po dobu jejich platnosti.

Chcete zažít něco mimořádného? Sledujte nabídku věrnostních programů v regionálním Deníku.

Hradecký deník
• Nabízí zdarma dvě vstupenky na Moto Party v Dřevěnících u Jičína, která se koná 12.-14.8 .2016. Poukázku si na pokladně před akcí vyměníte za 2 vstupenky. Více informací na tel. 724 482 852.
• Nabízí zdarma dvě vstupenky na tyto akce na Šrámkově statku v Pileticích: SEVERKA – 5.8.2016, MARIEN – 12.8.2016, NADORAZ – 19.8.2016. Poukázku si na pokladně před akcí vyměníte za 2 vstupenky.
Více informací na tel. 724 482 852.

Chrudimský deník
• Nabízí zdravou Nu-Sůl, která je určena především těm, kteří nemohou solit kuchyňskou solí. Jedná se o produkt zdravé výživy, naši předplatitelé si mohou objednat na webu: www.mojepredplatne.cz nebo na tel. čísle 724 971 736.

Svitavský deník
• Nabízí vstupenky pro dvě osoby do cirkusu Humberto. Slavný cirkus hostuje v Moravské Třebové do 31. 7. na knížecí louce do ulice Gorazdova. Připravena jsou ještě vystoupení v pátek a sobotu – začínají v 17.30 hodin, v neděli v 11.00 hodin. Vstupenky jsou k vyzvednutí v redakci Svitavského deníku, Pod Věží 122/1, Svitavy.
• Nabízí poukaz na vyšetření pomocí jedinečného přístroje INBODY 230. Jeden z nejpřesnějších analyzátorů lidského těla (tělesné vody, tělesného tuku, svalové hmoty). Rychlá analýza do 35 vteřin.
• Nabízí poukaz na produkty salonu IT´S MY LIFE! v hodnotě 500 Kč. Dietní program IT'S MY LIFE! nabízí škálu vysoce kvalitních proteinových jídel rozličných chutí a vůní. A myslí i na ty, co trápí potravinová intolerance. Všechny hubnoucí produkty jsou buď mléčné, bezlaktózové nebo bezlepkové. Jednoduchým smícháním s vodou si připravíte lahodný dietní pokrm IT'S MY LIFE!, který vám zpříjemní cestu k dosažení svého cíle. Jsou to české výrobky nejvyšší kvality, obsahují všechny potřebné vitamíny, minerály a stopové prvky, které vaše tělo potřebuje.
Více informací o poukazu na telefonním čísle 724 796 982 nebo v salonu Its-my-life na ulici POD VĚŽÍ 1, SVITAVY.
Předplatitelé si mohou poukázky objednat na webu www.mojepredplatne.cz.
• Nabízí poukázky na 2 vstupenky na oba dny, 19. a 20. srpna, kdy se koná Country-folkový festival Újezské Babí léto. V přírodním areálu za koupalištěm vystoupí např.Proteď, Ivo Jahelka, Poutníci, J. S. Lenk, Neřež, Věra Martinová a další. Více informací o festivalu na www.babi-leto.wz.cz.

Jičínský deník
• Nabízí jednu vstupenku na Jičínské hudební léto. Červenec a srpen: 9 termínů & 20 skvělých kapel. Více zde: http://www.jihule.cz/

Regionální poukázky a dárky
• Nabízíme knihy, časopisy, DVD. Objednávejte si z věrnostního programu AboBonus na www.mojepredplatne.cz nebo se informujte o možnost využití věrnostního programu ve své regionální redakci. Informace o čerpání výhod 
z věrnostního programu na telefonním čísle: 608 174 054.