Deník opět přináší škálu jedinečných dárků Vážení předplatitelé Deníku, jako každý pátek vám opět přinášíme informace o nabídce poukázek z věrnostního programu ABO Bonus. Více na www.mojepredplatne.cz.

Po registraci do programu se vám zaktivují body za platby předplatného Deníku a můžete čerpat za poukázky z programu vstupenky na kulturní a společenské akce, poukázky na slevy za služby.
Rovněž si můžete vybrat dárky z nabídky našeho internetového katalogu. Poukázky můžete uplatnit i v jiném okrese po dobu jejich platnosti.
Chcete zažít něco mimořádného? Sledujte také nabídku zážitků ve věrnostním programu a na stránkách Deníku.

Pardubický deník
• Nabízí poukázku na slevu 100,- Kč z celkové konzumace v Hospodě Na Hrádku v Pardubicích, ul. Na Hrádku. Hospoda nabízí poctivou českou kuchyni z čerstvých surovin, denní menu od 75 Kč, věrnostní program na polední menu. TV sportovní přenosy. Registrovaní předplatitelé si mohou poukázku objednat na www.abobonus.cz.
• Nabízí vstupenky na metalový koncert ARAKAIN DYMYTRY Tour 2014. Koná se v Pardubickém ABC Klubu na Olšinkách dne 24. 10. ve 20 hod.
• Informace k akcím na tel.: 602 194 004

Hradecký deník
• Nabízí vstupenky na již 100. OÁZU KLIDU „SPADANÉ LISTÍ“, která se koná 23. 10. od 19 hodin v atriu hotelu U KRÁLOVNY ELIŠKY v Hradci Králové. Vážení milovníci krásného umění, operní pěvkyně Ema Hubáčková spolu s klavírním virtuosem Vladimírem Županem si vás dovolují opět pozvat do netradičních prostor atria hotelu U královny Elišky v Hradci, které rozezní hudební skvosty slavnostního podzimního koncertu.
• Nabízí zdarma vstupenky na Screamers – travesti show, která se koná v pondělí 6. 11. od 19 hodin v KD Střelnice. Poukázku si vyměníte v redakčním domě, Kladská 17/44, Hradec Králové
• Více informací ke všem akcím na telefonním čísle 724 482 852

Rychnovský deník
• Nabízí pro předplatitele dvě vstupenky na MEZINÁRODNÍ HUDEBNÍ FESTIVAL F. L. Věka, na koncert
PRAGUE CELLO QUAARTET A IVAN VOKÁČ-VIOLONCELLO, neděle 19.10. v 19.30 hodin v Husově sboru v Dobrušce, více ke koncertům naleznete na www.mhf-vek.cz. A NAJDETE TU I VSTUPENKY NA DALŠÍ
KONCERTY. O dnešní vstupenky si telefonujte na mobil 602 177 209
• Nabízí vstupenky z věrnostního programu na koncert JUMPING DRUMS, který se koná 22. 10. od 19 hodin, SK Rabštejn, Kostelec nad Orlicí. Letošní podzimní turné nese název UPGRADE. Více o kapele na www.jumpingdrums.info. Bližší info o vstupenkách: 602 177 209

Svitavský deník
• Nabízí poukázku na 2 vstupenky na besedu Zeptejme se Zdenka Trošky aneb z Hoštic do Babovřesk. Povídání o filmu, způsobu filmování v současnosti, cestování, vaření, sportu a samozřejmě také o veselých příhodách z natáčení i mnohem jiném.
Beseda proběhne čtvrtek 23. 10. v 19.30 ve Smetanově domě v Litomyšli. Více informací o vstupenkách na tel. 461 530 134, 724 796 982.

Regionální dárky
• Připravili jsme pro vás nové dárkové balíčky:
pro šikovné maminky či babičky, pro hokejové fandy, nové tituly knih z OMEGA, romány, knihy pro děti, mládež… Dárky si objednejte z věrnostního programu Abobonus na www.mojepredplatne.cz nebo se informujte o možnost využití věrnostního programu ve své regionální redakci

Mimořádná nabídka

• Vstupenky ZDARMA na koncert Kylie Minogue, který se koná 21. 10. v O2 Areně v Praze od 20 hodin. Více o koncertu na www.o2arena.cz/kylie-minogue-sb195. O vstupenky si ještě dnes telefonujte na mobil: 602 177 209