Sobota 14.00: FK Přelouč (8., 17 b., 25:24) – AFK Horní Jelení (1., 28 b., 40:14).
Václav Slavík, trenér  Přelouče: „Na zápas s lídrem soutěže a zároveň s celkem, kterému se velmi daří, se moc těšíme. A to ze dvou důvodů. Zaprvé nám tento zápas ukáže jestli jsme ještě schopni celkům z čela tabulky konkurovat, a nebo opravdu patříme do dolních pater tabulky. A tím druhým důvodem je divácký zájem. O tom, že z Jelení přijede hodně fanoušků nepochybuji a zároveň doufám, že i nás přijde povzbudit větší počet příznivců, než obvykle. Mohl by to být dobrý mač…"
Jaroslav Frydrych, trenér Jelení: „Domácí mají velké výkyvy ve výkonnosti,  nicméně se jedná stále o velice kvalitní tým. Na poslední kolo se nemá cenu ohlížet, protože složení kádru závisí na mnoha okolnostech. Přelouč bude chtít poslední zápas za každou cenu vyhrát, ale ani my tam nejedeme utkání jen odehrát. Budeme hrát jako vždycky na vítězství. S podzimní sezonou se chceme rozloučit kvalitním výkonem." 
Tip Deníku: 0

Sobota 14.00: SK Spartak Slatiňany (9., 14 b., 29:32 – FC Titanic Srch (3., 22 b., 23:19).
Rostislav Němeček, trenér Srchu: „V úterním hodnocení trenérů jsem si přečetl, že jsme v utkání s Přeloučí snad ani nebyli na hřišti. Tak bychom teď mohli být v posledním kole odpočatí… Pokud budeme bodovat, myslím si, že můžeme podzimní část sezony brát jako úspěšnou. Slatiňany však hlavně v domácích zápasech nejsou snadným protivníkem. Nicméně jestli nastoupíme v podobném složení jako v minulém kole, tak bychom mohli na jejich půdě uspět." 
Tip Deníku: 0

Sobota 14.00: FC Hlinsko B (11., 10 b., 9:23) – TJ Sokol Staré Hradiště (10., 14 b., 18:21).
Jaroslav Mudroch, trenér Hradiště: „Poslední utkání podzimní části odehrajeme s hlineckou rezervou. Ta překvapila výhrou v předešlém kole v Chrudimi. Měl jsem možnost vidět  poločas před mnoha koly, kdy hrála v Přelouči. I když nakonec odešlo béčko poraženo, jeho projev byl celkem sebevědomý. Nám by nějaké body přišly vhod. Jednoduché to však nebude." 
Tip Deníku: 0