Podpisy  budou v Pardubicích o to cennější, že se jedná o hráče, kteří jsou spjati s místním hokejovým klubem a potažmo i městem.
Podle našich informací se v AFI Paláci představí Petr Čáslava, Petr Koukal, Jakub Nakládal a Tomáš Rolinek.  Během odpoledne se navíc návštěvníci tohoto nákupního centra mohou těšit na střelbu na branky, malování na obličej nebo na soutěže o suvenýry české hokejové reprezentace či o vstupenky na České hokejové hry, které začínají ve čtvrtek v Pardubicích. Program v AFI Paláci startuje ve 14 hodin, samotná autogramiáda pak v 15 hodin.

Tato podpisová akce se koná u příležitosti výstavy fotografií Jiřího Koliše, která mapuje cestu českých hokejistů za zlatem na olympijských hrách v Naganu roku 1998. Fotografie Jiřího Koliše zobrazují hokejisty nejen během turnajů v Japonsku, ale také při bouřlivých oslavách na Staroměstském náměstí v Praze. Poutavé obrázky jsou již několik dnů k vidění právě ve vestibulu „AFIny" .
Výstava v prostorách AFI Paláce byla uspořádána k hokejového triumfu v japonském Naganu a k vidění zde bude až do konce srpna.

Výstava odstartuje olympijskou sezonu

Umístění výstavy právě v AFI Paláci souvisí podle pořadatelů také se zahájením olympijské sezony, kterým je turnaj Českých hokejových her. Návštěvníkům pardubické ČEZ Areny se od čtvrtka do neděle představí kromě českého výběru také reprezentace Ruska, Švédska a Finska.