Potvrdil to znovu zvolený prezident DK JIŘÍ SKALICKÝ (na snímku), kterého vybralo pětičlenné prezidium. Volbu uvítalo i vedení DS.
Prezidium DK zvolilo svého šéfa bez obtíží. „Důvěra kolegů mne těší a jsem rád, že mám jejich podporu. Společně se nyní budeme snažit připravit pro členy DK kvalitní program, ale také nové prostředí. Budeme stejně jako loni usilovat o dobré hospodaření. Prioritou pro mne však zůstává dobrá komunikace a spolupráce s DS," podotkl prezident DK Jiří Skalický.

DK stejně jako v minulých letech sponzorsky podpoří jeden z dostihů. „Jako prezidium jsme přivítali navýšení dostihových dnů o páteční dostihy, které budou dalším zajímavým lákadlem nejen pro členy klubu, ale i pro veřejnost," dodal Jiří Skalický.

Prezidium řešilo také novinky pro letošní sezonu a doprovodný program pro své členy během dostihových dnů. Zájemcům o členství v DK jsou dveře stále otevřené, tím posledním se stal například hrabě Jiří Šternberk. „Budeme rádi, když se řady členů v novém prostředí klubové tribuny rozšíří," sdělil staronový prezident DK Jiří Skalický.

DK také navázal na dobrou spolupráci z minulých let s DS a jeho novým vedením. Jmenovec prezidenta klubu, ředitel DS Michael Skalický, věří, že spolupráce obou subjektů bude na vysoké úrovni.
„DK je pro nás blízkým partnerem. Proto se budu snažit účastnit se všech jednání prezidia a hledat společnou řeč při plánování programu a aktivit během dostihových dnů," nechal se slyšet ředitel DS Michael Skalický.