Časový harmonogram
• 14.00 hodin: otevření fanzóny 
s atrakcemi
• 16.00 hodin: začátek moderovaného programu na pódiu včetně zajímavých rozhovorů
• 16.30 hodin: autogramiáda A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice
• 17.00 hodin: fotografování 
s ICE GIRLS

Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice připravil pro své příznivce společné rozloučení s extraligovou sezonou. To se uskuteční již dnes od 14 hodin na velkém parkovišti u Tipsport areny.

Pro fanoušky bude připraven bohatý doprovodný program včetně veliké autogramiády, navíc si budou moci zakoupit permanentní vstupenky na novou extraligovou sezonu s pětiprocentní slevou, která se již nebude opakovat.

„Pro návštěvníky bude připraveno pódium, na kterém vystoupí kapela J. A. M., zajištěno bude i občerstvení. Příznivci pardubického hokeje budou moci navštívit stánek s fanshopem nebo si budou moci projít nafukovacím koněm, kterým chodí na led hráči," uvedl mluvčí hokejového klubu Jan Hrabal.

Rodiny s dětmi

Rozloučení se sezonou je věnováno všem fanouškům pardubického hokeje a je určeno i pro rodiny s dětmi, které se mohou těšit na zajímavé atrakce.

„Pro nejmenší příznivce budou připraveny soutěže o drobné ceny. Budou si moci zadovádět ve skákacích hradech a klouzačkách či si nechat pomalovat tváře. Dále bude nachystáno fotografování s ICE GIRLS. Fanoušci si budou moci vyzkoušet lezení po horolezecké stěně," představil program Jan Hrabal.

Velká autogramiáda

Moderovaný program na pódiu za účasti členů vedení klubu, trenérů a hráčů začne v 16 hodin, o půl hodiny později odstartuje společná autogramiáda A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Té se zúčastní také klubové legendy Vladimír Martinec, Bohuslav Šťastný, Dušan Salfický, Richard Král a Marek Zadina.

Věrné fanoušky pardubického hokeje jistě zaujme možnost koupit si permanentku na příští sezonu se slevou.

„Zájemci o permanentní vstupenky na novou extraligovou sezonu si je budou moci zakoupit s mimořádnou pětiprocentní slevou, která se již nebude opakovat," vysvětlil Jan Hrabal.

Nejlevnější permanentní vstupenky na stání tak budou k dostání za 1990 korun, nejdražší je permanentka na sezení kategorie A o s případnými zápasy play off, která vyjde na 7790 korun. To je zhruba o 400 korun méně, než za kolik je běžně k dostání.