Začínáme hubnout. Do dalšího ročníku populární soutěže Hubneme s Deníkem, kterou spolu s Vektor Wellness clubem pořádá Pardubický deník, jsme tentokrát ze všech přihlášených vybrali šest soutěžících. Tři ženy a tři muže.

Co je v příštích dnech čeká? Pohovory s trenéry, vstupní diagnostika a plánování cvičebních rozvrhů. A vždy ve čtvrtek jedna hodina, kdy se celá skupina sejde pohromadě. Tématem první společné hodiny bude H.E.A.T.

Co je to H.E.A.T.
H.E.A.T. program využívá pohybu na páse. Rychlá dynamická chůze  ve svižném tempu pomáhá spalovat tuky a zatěžuje klouby méně než například běh.

Letos bude soutěž zajímavá i tím, že půjde o týmovou hru.

„Vybrali jsme tři ženy a tři muže. Zkusíme zjistit, jestli budou lépe hubnout ženy nebo muži a komu se bude dařit nejvíce," vysvětluje manažerka Vektor Wellness clubu v Rokycanově ulici v Pardubicích.

Proč hubnou?

Soutěžící se do do hubnutí s Deníkem přihlásili z různých důvodů. Pojďme si je představit a seznámit se s jejich motivy.

Blanka Holešovská (40 let): „Chci zhubnout. Prostě jsem se rozhodla, že se sebou něco udělám na milníku a mezníku svého života."

Zdeněk Novotný (42 let): „Chci zhubnout, protože běhám a s touto váhou to jde poněkud hůře. V plánu  mám zhubnout asi deset kilo, abych neběhal s metrákem a šetřil klouby."

Pavel Petr (32 let): „Chci změnu. Mám málo pohybu, celý den sedím u počítače."

Pavel Dunda (31 let): „Rád bych změnil svůj životní styl. Jak jídelníček, tak sportování. Jsem rekreační sportovec a chci se do toho více opřít."

Jana Morávková (22 let): „Zaujalo mě, že už se jede několikáté kolo soutěže Hubneme s Deníkem a sama jsem se zabrala do toho, že chci zhubnout. Jedu podle knížky a chtěla jsem odborné vedení."

Lucie Balachoncevová (25 let):  „Tato soutěž mě zaujala a řekla jsem si, proč ne? Je to skvělá příležitost."