Výherkyně naší ojedinělé soutěže Staňte se hvězdou plesu! zahájily velký zkrášlovací proces. V solárním a kadeřnickém studiu Sun City v Pardubicích se Nikola Kašíková a Zuzana Macková již začaly připravovat na svůj den D – tedy na pátek 
15. února, kdy přirozeně opálené, krásně nalíčené a učesané zazáří na Reprezentativním hokejovém plese.

Rady a tipy

„Na soutěž mě upozornila maminka. Další informace jsem nalezla na webu Pardubického deníku a pak jsem měla to štěstí, že jsem byla vybrána. Vzhledem k tomu, že se chystám na maturitní ples, čekám od soutěže to, že mi odborníci poradí, jak se nalíčit a hezky učesat. A ještě se k tomu pěkně opálím. Do solária jsem již chodila kvůli plesu předtím, poukaz jsem dostala jako vánoční dárek," uvedla výherkyně Nikola Kašíková.

Pomoci úsměvem

Dvacetiletá Nikola Kašíková je studentkou čtvrtého ročníku Střední školy zdravotnické a sociální v Chrudimi. „Na střední škole získávám mnoho cenných zkušeností v oblasti sociální i právní. Přicházím do styku s lidmi starými i handicapovanými. Je hezké vědět, že mohu být někomu nablízku – být užitečná. A že již jen vlídným slovem a úsměvem mohu pomoci," vysvětlila první výherkyně.

Mezi její zájmy patří hlavně sport. „Ráda plavu, jezdím na bruslích a na kole. Chodím také do sportovních center. Miluji procházky se svým psem, mám totiž velmi ráda zvířata, o čemž svědčí i můj další zvířecí přítel – kočka," dodala Nikola Kašíková. Fandí také hokeji, a proto je nadšená, že se bude moci zúčastnit právě hokejového plesu.
Druhou výherkyní naší soutěže Staňte se hvězdou plesu! se stala dvaadvacetiletá studentka Labské hotelové školy v Pardubicích Zuzana Macková.

Co mi nejvíc sluší?

„O této soutěži jsem se dozvěděla v novinách a od své kamarádky. A velice mě to zaujalo. Zajímalo by mě, jaký účes a líčení mi sluší. Přece jenom je doba plesů a taková zkušenost se neztratí. Co se týče solária, tak z toho jsem nadšená, jelikož jsem solární a kadeřnické studio Sun City navštěvovala již dříve a byla jsem velice spokojená," poznamenala Zuzana Macková.
Mezi její záliby patří sport, móda, nakupování a večírky. „Maturitní ples již mám sice za sebou, ale ráda se podívám i na další. Plesy mě baví, takže se i na ten hokejový moc těším," řekla Zuzana Macková.