Páteřní linka:
Tato cyklobusová trasa měří 118 km. Vede z Harrachova přes Jilemnici, Vrch〜labí a Pec pod Sněžkou na Pomezní Boudy a opačným směrem. Ve Vrchlabí je z obou směrů možné i s kolem přestoupit na spoj do Špindlerova Mlýna a na Špindlerovku. Další linkou z Hradce Králové přes Dvůr Králové a Hostinné se mohou cestující dopravit rovněž do Vrchlabí a zde si přestoupit na směry Harrachov, Pomezní Boudy nebo na zmiňovaný spoj na Špindlerovku. Projížďku Polskem na kole je možno ze Špindlerovky uskutečnit buď na západ přes Szklarskou Porebu do Harrachova, nebo východním směrem přes Karpacz na Pomezní Boudy.

Návazné linky:
Z Jilemnice se mohou cyklisté dopravit přes Benecko na Horní Mísečky. Na zastávce „Hrabačov, křižovatka“ je možno přestoupit na tento spoj ze směru od Vrchlabí. Stranou nezůstane ani Trutnov, linka odtud vede přes Svobodu nad Úpou na Pomezní Boudy.
Rozpis jednotlivých tras najdete na www.oredo.cz.

Doba provozu:
Krkonošské cyklobusové linky jsou v provozu od 31. května do 28. září 2008. V červnu jezdí o sobotách a nedělích, v období letních prázdnin je provoz cyklobusů každodenní, v září je bude možné využít o víkendech, svátcích a ve čtvrtky.

Výjimkou je spojení Hradec Králové – Vrchlabí, které bude v provozu jen v červenci a v srpnu, vždy ve čtvrtky, soboty a neděle.
V loňské letní sezoně cyklobusy přepravily bezmála 40 tisíc pasažérů.
Další informace najdete například na stránkách www.krkonose-smo.cz, nebo na www.krkonose.eu.