Známý lovec rybích obrů, držitel mnoha světových rekordů a autor řady oceňovaných dokumentů Jakub Vágner potvrdil, že bude jednou z hvězd Cestovatelského festivalu, jehož druhý ročník se uskuteční koncem března příštího roku v kongresovém sále pardubického Paláce! „Jsme moc rádi, že stejně jako při letošní premiéře přijal naše pozvání," konstatovala mluvčí festivalu Kristýna Řebíčková.

„Tuto akci jsme se rozhodli zopakovat proto, že první ročník měl příznivé ohlasy jak u návštěvníků, tak u samotných cestovatelů, kteří v daném oboru patří mezi hvězdy nejenv České republice," poznamenala Kristýna Řebíčková.

„Máme radost z toho, že většina účastníků letošní premiéry kvitovala přátelskou a pohodovou atmosféru akce a hlásila, že už se do Pardubic těší," podotkla mluvčí Cestovatelského festivalu, který se v prostorách Paláce Pardubice bude konat od čtvrtka 23. do neděle 26. března. „Předprodej vstupenek už byl zahájen. Pro milovníky cestování může být permanentka na tuto akci hezkým vánočním dárkem," vyjádřila se Kristýna Řebíčková.