Kroužky na křídlech naděje. To je název akce, která se uskuteční v neděli od dvou hodin odpoledne ve venkovních prostorách pardubického Zámečku.

„Cílem akce je ukázat veřejnosti největší volnočasové neziskové společnosti Kroužky. Zároveň dát důraz na prevenci související s problematikou rakoviny prsu," informovala náš Deník ředitelka pořádající neziskové organizace Kroužky východní Čechy Květa Štěrbová (na snímku).

„Vše pro dětský úsměv. Tím se v Kroužcích řídíme a dítě, které má zdravou maminku, je tím nejspokojenějším na světě," podotkla Květa Štěrbová.

Součástí akce bude i módní přehlídka. V roli modelky se představí mimo jiné rovněž místopředsedkyně Senátu a současně ředitelka pardubické Základní a Praktické školy Miluše Horská.
„Modely budou doplněny šperky z dílny Moniky Jaré," upřesnila ředitelka organizace Kroužky východní Čechy.

Na své si přijdou i ti, co zajímá historie i budoucnost Zámečku. Po celou dobu trvání tohoto pořadu se zde bude odehrávat také bohatý doprovodný program. „Půjde o výstavu fotografického kroužku a projektu Lidé z Pardubic. Na řadu přijde i výtvarná soutěž či vojenská historická technika. Dojde také na testování kol a koloběžek," nechala se slyšet Květa Štěrbová.

„Vstup na tuto akci je zcela zdarma. Zájemci zde budou mít možnost zakoupit si výrobky s růžovou stužkou včetně triček, z nichž putuje výtěžek organizacím na boj proti rakovině prsu. Růžová trička lze zakoupit již nyní v naší kanceláři Kroužky," uzavřela ředitelka společnosti.