„Lidé se mohou těšit nejen na Danielův sólový zpěv, ale i na působivé hudební aranžmá, v němž zpěváka doprovodí dětský pěvecký sbor. A jaký to bude? O tom se rozhoduje právě nyní! Ve hře může být jakékoliv oficiální dětské pěvecké seskupení,“ řekla Deníku Petra Wagnerová z agentury 3p3 Consulting.

Produkční tým v čele s Danielem Landou se v těchto dnech zaměřuje na hledání a výběr pěveckého sboru, který bude na nejnovějším turné vystupovat jako doprovod ve vybraných skladbách. „Šanci mají pěvecká uskupení se sbormistrem, která mají alespoň patnáct členů, mají zkušenosti s veřejným vystupováním a ideálně pocházejí z kraje, kde se bude koncertní turné konat. Hlásit se mohou na webových stránkách www.daniel-landa.cz do 31. srpna. Důležité je poslat přihlášku a fotografii sboru na adresu produkce@2landa.cz,“ upřesnila Wagnerová.

„Pochopitelně, že bychom se této spolupráci nebránili. Je ovšem potřeba nejprve zjistit veškeré podmínky a organizační věci. Landa sice dělá pěknou muziku, ale je i kontroverzní osobností. Osobně se mi tento nápad velmi líbí,“ sdělil Deníku sbormistr pardubického Chlapeckého sboru Bonifantes Jan Míšek.

Spolupráci s Landou by při jeho pardubickém koncertu uvítala i manažerka Pardubického dětského sboru Lenka Královcová. „Určitě nás to zajímá, o konečném verdiktu se však musíme poradit s naším uměleckým vedoucím.“

„Nechceme se při výběru omezit pouze na známá pěvecká uskupení. Právě naopak, rádi bychom dali šanci i regionálním sborům, v jejichž produkci se může ukrývat skutečná kvalita,“ řekl k výběru sám Daniel Landa. „Věříme, že se nám podaří navázat zajímavou spolupráci, která naše příznivce osloví,“ uzavřel populární zpěvák.