Sběrná místa
1. Pardubice – redakce Pardubického deníku, třída Míru 62
2. Pardubice – Restaurace Pod Vinicí
3. Pardubice – Trafika Mlejnková (Polabiny IV)
4. Přelouč – Hostinec U Soudku (pouze v prvním kole, pak poštou)
5. Holice – Herna Bar Konečný (pouze v 1. kole)

Donekonečna… Oblíbená tipovací soutěž na fotbalová utkání Tip liga čtenářů Deníku opět startuje. V podzimní části se znovu hraje o zajímavé ceny od Pardubického pivovaru, firmy Elektro Berry a společnosti TEAMline, výhradního dovozce sportovního vybavení značky JAKO. Celkový vítěz se může rovněž těšit na míč s podpisy druholigových fotbalistů FK Pardubice.
Tip liga začíná úvodním kolem o víkendu 20. a 21. srpna. Okresního vítěze budeme znát po 12. kole, které se odehraje o víkendu 5. a 6. listopadu. Konečné pořadí podzimní části 2016 bude zveřejněno v Deníku ve středu 9. listopadu.
Odměněni budou i výherci jednotlivých kol. Už tradičně je pro ně připravena chutná pivní cena od Pardubického pivovaru.

JAK TIPOVAT

1. Pomocí hlasovacího kuponu, který najdete na stránkách Deníku a doručíte na adresu: třída Míru 62, 530 02, Pardubice, nebo do sběrných schránek Tip ligy Deníku. Obálku se soutěžním kuponem zřetelně označte slovy „Tip liga".
2. Na internetu na webových stránkách www.denik.cz (vyhledejte váš Deník a tipujte, ale až od druhého kola).
První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a dále vyplní své číselné heslo a ostatní údaje jméno, příjmení, adresu, telefon, e-mailovou adresu a odpoví na dotaz: zda je, nebo se chce stát předplatitelem Deníku.
Upozorňujeme soutěžící, že při nevyplnění těchto údajů nebude kupon zařazen do soutěže!
Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic od 0 do 9, například 0123. Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce.
Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu nový hráč zjistí své startovní číslo, které v dalším průběhu hry již sám vpisuje do kuponu nebo je uvádí při hlasování na internetu. Každý hráč může tipovat v jednom kole pouze jednou a pod jedním startovním číslem.

BODOVÁNÍ

Kupon obsahuje 10 fotbalových zápasů, které se hrají o následujícím víkendu. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání v základní hrací době (1 = vítězství domácích, 0 = remíza, 2 = vítězství hostů). Dvojtipy jsou nepřípustné. Každý nevyplněný tip na zápas znamená dva minusové body.
Hráč dále vyplní Supertrefu, která rozhoduje při určování vítěze kola a pořadí při rovnosti bodů. Zde soutěžící uvede celkový počet branek, který podle jeho mínění padne v uvedených deseti zápasech.
Za každý správný tip soutěžící získává 2 body, za chybný jeden bod ztrácí, tzn., že maximum je 20 bodů, minimum -10 bodů. Vítězem daného kola se stává hráč s nejvyšším počtem získaných bodů. Úplná pravidla jsou na www.denik.cz.
UZÁVĚRKA KOLA
Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrných schránek je ve čtvrtek v 17 hodin. Pouze pro redakci a internetové hráče platí uzávěrka pátek v 16 hodin. Pobočky v Holicích a Přelouči jsou otevřeny jen tento týden. U kuponů zaslaných poštou je rozhodující datum poštovního razítka. (re, zz)