A přesně tohle se stalo dvaatřicetiletému Tomáši Topolovi z Pardubic. Ten se poté, co řekl své snoubence „ano", odebral společně s ní a s ostatními svatebními hosty do motorkářské restaurace U Rohatého kola na okraji Pardubic, aby zde pokračoval v oslavě. A alkohol pochopitelně nemohl chybět!

„Jistě že jsme věděli o této kauze, která hýbe celou republikou, a tak když nám večer uprostřed svatební hostiny obsluha oznámila, že byla vyhlášena prohibice, tak nás to vlastně ani moc nezaskočilo," začal s vyprávěním ženich. Podle něj se pak vlastně na oslavě ani nic nezměnilo. „Pochopitelně že byl stažen tvrdý alkohol. My jsme ale  jenom na něm hostinu postavenou neměli, takže nám to nevadilo," řekl nám s úsměvem mladý muž, který vejde do dějin tím, že jako jeden z mála v tomto státě slavil svatbu v momentě, kdy byla vyhlášena prohibice.
„Že jsme pak již nemohli pít tvrdý alkohol, nám nevadilo. Ani my nechceme oslepnout. I když právě v této restauraci to určitě nehrozí. Navíc zde krátce před naší hostinou byla kontrola a vše prý bylo v pořádku," řekl Pardubickému deníku Tomáš Topol.