Vyhrajte lístky na Sto zvířat – speciální dvojkoncert pro malé i velké v ABC klubu

K CD Tlustej chlapeček se včelou v kalhotách je pro Pardubice připraven speciální dvojkoncert, kdy kapela Sto zvířat předvede kompletní albové menu, doplněné o pár starých hitovek. Tento speciální dvojkoncert se koná v sobotu 22. listopadu v ABC Klubu Na Olšinkách a bude mít odpolední od 15 hodin („pro malý děti") a večerní verzi od 20 hodin („pro velký děti"). Všechny čeká nejen výpravná scéna, nové písně, milí hosté, ale i spousta dalších překvapení. Probuďte ve vašem dítěti zvíře! (Jestli se už dávno neprobudilo…) Soutěžte o dvě vstupenky na vystoupení známé kapely.

Zdarma do Východočeského divadla! 
Již dnes na muzikál Balada pro banditu

Balada pro banditu, úspěšný muzikálový titul, známý i z hradu Kunětická hora, se odehraje již dnes, ve středu 19. listopadu, večer od 19 hodin na prknech Východočeského divadla. Láska, zrada, svoboda! Velký baladický muzikál o osudu obávaného zbojníka Nikoly Šuhaje, muže velkého srdce a živelné nespoutanosti. Soutěžte o dvě vstupenky na představení o Nikolovi Šuhajovi.

Chcete zažít Dívčí válku v divadle?

Dívčí válka Františka Ringo Čecha je nejúspěšnější ze všech divadelních her v republice. Její atraktivnost se skrývá v lehkosti žánru, nadsázce, využitých tématech a také v hereckém obsazení. Hrajte o lístky na představení v pardubickém Domě kultury Dukla, které se koná 27. listopadu od 19 hodin.

Podmínky soutěže najdete v dnešním tištěném nebo elektronickém vydání Pardubického deníku. Uzávěrka všech soutěží je 19. listopadu 2014 v 10:00 hodin.