Věříte v léčivou sílu produktů z konopí? Tak neváhejte a zapojte se do soutěže

Vyhrajte konopný Bio sirup, který by neměl chybět v žádné domácí lékárničce. Je podle tradice výborný při prevenci zdraví, vhodný pro dospělé i děti s dýchacími potížemi, při kašli a nachlazení. Věříte v léčivou sílu konopí? Pak soutěžte s námi!

Plyšové postavičky známé z televizí ve 140 zemích budou zpívat dětem naživo

Nadělte pod stromeček svým dětem netradiční dárek, třeba v podobě zážitku. A co je ještě lepší? Můžete o něj soutěžit a vyhrát úplně zdarma. Oblíbené postavičky „plyšáků" ze Sezamové ulice v čele s populárním Elmem se chystají příští rok na turné po České republice a vy můžete být u toho. Elmo, Keksík, Bohoušek, Ernie, pták Buk, Zoe, popletený pan Nudlička a další předvedou veselou show plnou písniček, tancování, vtipných scének a nekončící legrace, to vše v pořadu Sesame Street Live Elmo hraje dětem! Pokud chcete vyhrát lístky na tuto show, otevřete úterní vydání Pardubického deníku nebo jeho elektronickou verzi.

Podmínky soutěže najdete v dnešním tištěném nebo elektronickém vydání Pardubického deníku. Uzávěrka všech soutěží je 6. prosince 2014 v 10:00 hodin!