Kubánské rytmy se vracejí do Hany. Přijďte si v sobotu posedět i zatancovat

Temperamentní kubánská a latinsko-americká hudba, to je styl, který v sobotu večer v Pardubicích předvede kapela Caribe. Caribe je mezinárodní kapela zaměřená na hudbu Latinské Ameriky a Kuby. Hudební jádro skupiny tvoří Ivar a Felix Aquirre z Bolívie. Kapela koncertuje u nás i v zahraničí, v roce 2003 získala od Prague latin awards titul Salsakapela roku. Mezi akce, kde vystupuje, patří i Febiofest, after party Českého lva, tradičně pořádá koncerty v Lucerna music baru. Pardubický koncert začne v devět hodin v Cubana Baru Hany. Chcete je vidět a neplatit ani korunu?

Rockový svátek v Pardubicích. Legendární bubeník Mike Terrana zahraje v ABC klubu

Fandové klasického rocku, pozor! Legenda všech legend, bubeník Mike Terrana, dorazí do Pardubic. Se svou kapelou, v níž kromě něj figuruje ještě kytarista a zpěvák Fabri Kiarelli a basák Alberto Boralli, zahraje v neděli od osmi hodin večer v ABC klubu. Chcete lístky?

Vypsaná fiXa díky turné opět v San Piegu. Předskokanem bude Vypsaná fiXa

Vypsaná fiXa se díky turné vrací domů. Zahraje v pátek od osmi večer v ABC klubu v Pardubicích. Už samotný název turné Před náma hrajeme my má trochu skrytý význam, protože jako předkapela Vypsané fiXy na všech dvaceti koncertech vystoupí Vypsaná fiXa. A to v podobě, v jaké jí pravděpodobně málokdo slyšel. „Již mnoho let po nás mnoho našich fanoušků chce, abychom na koncertech zahráli písně z nejstarších demosnímků. Kdo chce živě slyšet písně, jako je třeba Večerníček, Argentina, Vypsanou fixou nebo Agresivní děda, má neopakovatelnou, zřejmě už opravdu poslední šanci. Cítím, že to bude velké dobrodružství," nalákal na koncert zpěvák Michal „Márdi" Mareda. Chcete toto dobrodružství také zažít?

Nenechte si ujít trochu drsnější zábavu. Soutěžte o lístky na Galavečer bojovníků

V Kongresovém sále AFI Paláce v Pardubicích se uskuteční 5. Galavečer bojovníků. Celá akce odstartuje v sobotu 6. prosince od 19 hodin. Fanoušci se mohou těšit na ostré zápasy v thajském boxu a v K1. Mezi účastníky budou ženy, muži i děti. Návštěvníci se mohou těšit na česko-polský duel. Kdo z borců bude mít tvrdší lokty a ostřejší kopy, se uvidí až přímo na místě. Jste fanoušky této drsné zábavy, kde se kosti lámou v kole? Potom si rozhodně nenechejte ujít jedinečnou možnost si zasoutěžit s Pardubickým deníkem o dvě vstupenky.

Hrajte o vstupenky na pardubický koncert Dana Bárty se skupinou Illustratosphere!

Populární zpěvák Dan Bárta se skupinou Illustratosphere představí v jednom koncertu průřez celou svou tvorbou. Koncert se uskuteční v pardubickém Kulturním domě Hronovická už dnes od 19 hodin. Zpěvák zahraje novinky z aktuálního úspěšného alba „Maratonika" a přidá i staré skladby v novém kabátě. Chcete vyhrát dva volné lístky na tento jedinečný koncert? Tak soutěžte s Deníkem!

Podmínky soutěže najdete v dnešním tištěném nebo elektronickém vydání Pardubického deníku. Uzávěrka všech soutěží je 4. prosince 2014 v 10:00 hodin