Složení rady města Přelouč
starostka – Irena Burešová (Patrioti pro Přelouč)
místostarosta – Ivan Moravec (Nezávislí pro Přelouč)
členové rady – Lubor Pacák, Petr Veselý (oba Patrioti pro Přelouč), Pavel Hrdý, Zdeněk Zeman (oba Nezávislí pro Přelouč), Martin Macháček (ČSSD)

To skončilo v komunálních volbách druhé za hnutím ANO 2011. V povolebních vyjednáváních byli ovšem Patrioti úspěšnější.

„Členové ANO s námi ani vyjednávat nechtěli, snažili se utvořit koalici bez nás. To se jim ale nepodařilo," poznamenala Irena Burešová, která tak započne už své páté volební období na tomto postu a která měla největší počet preferenčních hlasů.

„Dohodnout se nám bohužel nepodařilo, takže společně s komunisty a Koalicí pro Přelouč budeme muset přejít do opozice," prohlásil lídr vítězného hnutí ANO Radim Jelínek.

Podle Ireny Burešové má vedení přeloučské radnice v plánu hned několik investičních akcí, na které se bude snažit získat také evropské dotace. „Ve spolupráci s pardubickým magistrátem bychom chtěli postavit polabskou cyklostezku. Rovněž bychom rádi vyřešili prostor před vlakovým nádražím, kde by mohlo vzniknout až 60 nových parkovacích míst," uvedla Irena Burešová.

Uvažuje se také o přemístění městské knihovny nebo vzniku kulturního centra v budově, kde sídlil městský úřad. Kromě výstavní síně by tam mohlo mít depozitář muzeum.