Již třetí kolo 
soutěže s názvem Staňte se hvězdou plesu!, kterou vám přináší Deník ve spolupráci s pardubickým kadeřnickým a solárním studiem Sun City, už našlo své dvě výherkyně.
Vítězkami se tentokrát staly Iveta Komárová a Stanislava Karbanová.

Královny večera

Díky této soutěži se především ženy a dívky mohou stát Hvězdou plesu a zažít tak skutečný pocit královny večera. A to vše zdarma a díky profesionální péči kadeřnického a solárního studia Sun City.
„Účast na plese a seznámení se s trendy líčením beru jako výzvu posunout se zase o kousek dál, tedy příjemně reprezentovat samu sebe na veřejnosti," konstatovala jedna z výherkyň, pětatřicetiletá Iveta Komárová.

Nemenší radost z výhry má také Stanislava Karbanová.
„Jsem moc ráda, že se soutěže Staňte se hvězdou plesu! mohu zúčastnit," popsala své pocity druhá vítězka.
A co naše dvě výherkyně čeká? Kromě seznámení se s nejnovějšími trendy v oblasti účesů se od držitelky titulu Miss Aerobic 2007 Moniky Janků, která se stala tváří celého projektu, dozví řadu důležitých a určitě zajímavých informací týkajících se nejen líčení.

„Vítězkám soutěže poradíme, jak se přirozeně a bezpečně opálit. Naším společným cílem je, aby byly nádherně učesané, nalíčené a dokonale opálené," řekla Lenka Kárychová z kadeřnického a solárního studia Sun City.

„Letošní plesová sezona je velmi úspěšná, a to nejen z pohledu naší vytíženosti. Plesy patří mezi oblíbené společenské události zimních měsíců. A to nás, odborníky, kteří mohou svou troškou umu přispět k výslednému dojmu, velmi těší," sdělila Lenka Kárychová.

Přirozené odstíny

„Dnes se nosí v podstatě všechno, i co se týče barev. Rudé či rezaté vlasy nejsou ojedinělé, ovšem trendem poslední doby jsou zcela jistě přirozené odstíny. To znamená, že barvením pouze podtrhujeme přirozený odstín vlasů, barva je sjednocuje a dodává lesk. A to napříč barevným spektrem. Nosí se blond, hnědé, stejně tak tmavé odstíny. To vše v přirozeném tónu," podotkla.
Pokud by zájemkyně chtěly účes nějak zpestřit, mohou si donést různé doplňky, které do něj budou zapracovány.

„Máme i široký výběr barevných pramínků. Jejich aplikací se účes nejen oživí, ale často slouží i k prodloužení délky vlasů," doplnila manažerka pardubického studia.
Vítězky se po absolvování opalovacího programu, zkoušky účesu i líčení stanou pravými hvězdami plesu v sobotu 16. března, kdy se v ABC klubu Na Olšinkách zúčastní II. Pardubického plesu médií a charity.

Iveta Koubková