„Technaři nejsou tančící děti, ale nebezpeční lidé,“ dal policii ideové zadání premiér Jiří Paroubek. Policejní prezident Vladislav Husák zatroubil do útoku, když hrozilo pošlapání trávy na sousední nepronajaté louce. Po bitvě zůstaly desítky raněných policistů i tanečníků.„Nevěděl jsem, co je to CzechTek. Já jsem to tolik nesledoval. Slibuji, že tyto věci budu napříště sledovat,“ dal nám Paroubek veřejný slib po zásahu na CzechTeku.

Proč je terčem jen Hnilička? I Šlégr podupal sport

Jiří Paroubek a Vladislav Husák fenoménu ilegálních párty opravdu věnovali zvýšenou pozornost. Sledovali je tak dlouho, až dostali chuť zapojit se. Neodolali adrenalinu na zakázaném mejdanu v Teplicích. Byl svolaný v uzavřeném hotelu kámoše Petra Bendy. Na ilegální pařbu kromě Paroubka s Husákem dorazili zlatí hoši z Nagana Hnilička se Šlégrem a celá parta.

„Žádný noční mejdan s Paroubkem se nekonal. Na mejdanech se totiž obvykle pije alkohol a já už pět let žádný alkohol nepiji,“ komentoval teplický mejdan Paroubek. Ani účastníci CzechTeku nepopíjeli alkohol, protože k dobré zábavě bohatě stačí tráva a extáze.