Celý tento týden až do neděle pokračuje v pardubickém parku Na Špici Sportovní park, kde si děti mohou vyzkoušet velké množství sportů. V úterý navíc park navštíví také pardubičtí strážníci, kteří připravili ukázky výcviku služebních psů a koní.

Ve středu se poběží charitativní běh Foxconn Run. Výtěžek ze startovného udělá radost třináctiletému Míšovi, který je zapálený do hokeje, ale vzhledem ke svému handicapu jej doposud nemohl hrát.

Ve středu 11. srpna navštíví Sportovní park Pardubice olympionička Lada Vondrová. Odchovankyně Hvězdy Pardubice, která se nedávno vrátila z Tokia, je mistryní Evropy do 23 let na trati 400 metrů. Ve Fan Zóně Sportovního parku proběhne od 15:30 hodin její autogramiáda.

Sobota bude patřit dalšímu běhu, Barvám neutečeš.

V neděli se uskuteční závody koloběžek Cooloběžka Cup. Výtěžek akce je určen dětem, které i přes nepřízeň osudu nezanevřely na aktivní přístup k životu – konkrétně organizaci Černí koně, jejímž cílem je integrovat tělesně postižené děti do společnosti.

Hrací kartu do Sportovního parku pro dítě lze koupit v pardubickém infocentru pod Zelenou bránou nebo přímo na pokladně v parku Na Špici. Stojí 90 korun.