Velké drama se odehrálo v neděli odpoledne ve Frýdku-Místku. Muž (46) se dvěma dívkami (8 a 15) se vydal na raftu splavit rozbouřenou vodu. Raft se převrátil a i přes rychlý zásah záchranných složek si nehoda vyžádala oběť na životě.

Osmiletou dívku v kritickém stavu letečtí záchranáři po hodinové resuscitaci přepravili do Fakultní nemocnice Ostrava. Přes veškerou péči lékařů se jí však už nepodařilo zachránit.

Velké drama se odehrálo v neděli 21. června 2020 ve Frýdku-Místku. Muž se dvěma dětmi se vydal na raftu na vodu. Plavidlo se převrhlo. Vytáhnout je museli hasiči.
Raftová tragédie ve Frýdku Místku, otce zřejmě čeká trestní stíhání

Událost vyvolala také velkou diskuzi na sociálních sítích a ve Frýdku-Místku vzniklo pietní místo pro utonulou holčičku na modrém mostě před Frýdou. Lidé přicházejí a zapalují svíčky, některým se hrnou do očí i slzy a je jim líto ztraceného mladého života.

Mnozí se podivují nad neuvážeností otce a ve Frýdku-Místku se nenajde nikdo, koho by tragický příběh nezasáhl.

„Co to může být za otce, že vezme děcka v takovém počasí na vodu. Co mám na to říct. Já toho chlapa nemůžu pochopit,“ sdělil Rudolf Nytra, procházející se kolem řeky Ostravice. I další obyvatelé Frýdku-Místku se podělili o své názory k tragédii. „Je to hrozné. Určitě bych v takové situaci nevzala svoje děti na vodu. Vůbec to nechápu. Je to šílené, co se tady stalo,“ uvedla Veronika z Frýdku-Místku.

Obyvatelé Frýdku-Místku nemohou pochopit jednání otce a tragédie se jich osobně dotýká a houfně vyjadřují soustrast rodině a pozůstalým.

Velké drama se odehrálo v neděli 21. června 2020 ve Frýdku-Místku. Muž se dvěma dětmi se vydal na raftu na vodu. Plavidlo se převrhlo. Vytáhnout je museli hasiči.
Drama ve Frýdku-Místku: Muž s dívkami chtěl sjet řeku! Jedna z nich zemřela