Trenéři Kamil Řezníček a František Kovárník přivítali na prvním tréninku (společně s dorostenci U18) hned jednadvacet hráčů. Mezi nimi nechyběl Filip Jarosz, který však bude na jaře působit v Přepeřích, Denis Zelinka, jenž bude vzhledem ke studiu v Mladé Boleslavi testován v Dobrovici a Martin Barbarič, který si hledá angažmá pro jaro v nižší soutěži. Naopak již chyběl Petr Prokopec, který by měl na jaře působit ve Startu Brno a Miroslav Jirka mladší, jenž přerušil činnost již během podzimu.

Staronovými tvářemi v B týmu na prvním letošním tréninku byli Tomáš Jiroutek a Jakub Jirásek, vracející se z divizních celků Ždírce nad Doubravou resp. Kratonoh, které již nebudou v jarní části působit v divizní skupině C. Nechyběl ani gólman Marek Jech, jenž se vrátil z hostování v Ústí nad Orlicí a trénuje v režimu A týmu. Nicméně by měl být k dispozici hlavně diviznímu týmu.

Rezerva bude trénovat čtyřikrát v týdnu, převážně v ohrazenickém areálu, ale chybět nebudou ani tradiční a mezi hráči „oblíbené“ výběhy v parku Vinice.

Do prvního divizního mistrovského utkání, kterým bude domácí duel s Velkými Hamry v sobotu 9. března, sehraje béčko šest přípravných zápasů a všechny doma na UMT Ohrazenice.

(ašo)

Ilustrační foto
Krejčí po prohře: Bez zkušených náš tým hrát nemůže