Trenéři FK Pardubice vyšlou do hry všechny hráče, kteří jsou po zdravotní stránce fit. K dispozici již bude i útočník Pavel Černý, otazník je naopak u startu brankáře Marka Boháče. „Utkání pro nás bude stále ve znamení hledání optimálního složení sestavy,“ řekl trenér Jiří Krejčí. Zcela poprvé se pak v pardubickém dresu ukáže Brazilec Cadu, jenž se k týmu připojil začátkem týdne.

Trio dorostenců Kurka, Šimek a Sychra, kteří v zimě trénovali s A-týmem, se nyní přesunuli zpět k týmu U19. "Vrací se, aby dorostu pomohli v úvodu sezony, který je čeká již ve středu. Je možné, že v průběhu jara by se k našemu týmu mohli znovu připojit," dodal Krejčí.

Pardubičtí fotbalisté v sobotu narazí po týdnu na třetiligového soupeře. Pro Jiskru půjde o čtvrtý přípravný zápas, minulý týden byl duel s Chrudimí kvůli marodce zrušen.

Další fotbalový program se v sobotu odehraje opět v ohrazenickém areálu. Ve 12.30 hodin se hraje duel FK Pardubice B - Velká Bíteš, o dvě hodiny později pak generálka týmu U19. Pardubický dorost nastoupí proti Slovanu Liberec.