Po středeční výhře na stadionu Dukly opět do boje. Již v sobotu nastoupí pardubičtí fotbalisté k dalšímu utkání FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Další soupeř? Nevyzpytatelný Varnsdorf.

V čele tabulky nic nového. Na pardubickou výhru zareagovalo i Brno, které o den později vyhrálo derby v Líšni 2:1. Náskok Pardubic před druhou Zbrojovkou tak zůstává šestibodový.

„Jak jsou zápasy nahuštěné a všechny jsou důležité, tak mi přijde, že kdokoliv může porazit kohokoliv. Jestli se nepletu, tak Varnsdorf hrál z pěti posledních zápasů dvakrát venku a z toho dvakrát venku vyhrál,“ řekl o sobotním soupeři pardubický brankář Marek Boháč. A nepletl se.

Severočeský tým totiž vyhrál na hřištích Jihlavy a Ústí nad Labem. Tyto plusové body ovšem nepotvrdil Varnsdorf doma, kde naopak třikrát prohrál.

„Všichni jsme měli za úkol se na zápas Varnsdorfu podívat. Určitě se musíme pořádně připravit a jít do toho s tím, že chceme zase vyhrát,“ dodal brankář Boháč.

Poprvé mohou Pardubice na domácí zápas počítat s limitem 500 osob, na stadion se dostane zase o něco více diváků. Šedesát minut před výkopem tak budou otevřeny pokladny, kde bude v prodeji několik desítek vstupenek. Zápas 23. kola Pardubice – Varnsdorf začíná v sobotu od 17 hodin.