Přesně tato vzájemná symbióza se očekává v sobotu od půl čtvrté odpoledne v Srchu.

Na programu dne je totiž očekávaná bitva podzimu o první příčku v okresním přeboru Pardubicka. Domácí Titanic přivítá Křičeň a v tabulce je od sebe dělí pět gólů. Ve prospěch Srchu. Na pronásledovatele mají náskok sedmi bodů. A na své si přijdou také gurmáni. Hospůdka na hřišti nabízí tradiční, ale na fotbalové zápasy i netradiční menu. Kromě klobás a párků lze v něm najít domácí nakládaný hermelín či utopence. Když se očekává vyšší návštěva, tak výjimkou nejsou ani vepřové řízky.

Směrem na jihovýchod od Pardubic budou domácí fotbalisté usilovat také o udržení vedoucí příčky. Hrochův Týnec vyzve na souboj rezervu Heřmanova Městce. Nováček okresního přeboru zatím přílákal svými výkony i postavením v tabulce do ochozů více fanoušků než ve třetí třídě. O divácký komfort a nasycení hladových břich se stará provozovatel stánku na hřišti. Zaběhlé klobásky a párečky nově doplňuje sekaná v housce.

A když je řeč o boji o první příčku v okresním přeboru, šlágr se hraje i na Svitavsku. Do Opatova v sobotu zavítá vedoucí Cerekvice nad Loučnou. I tam si sledování fotbalu můžete vychutnat s plným žaludkem, o což se postarají tradiční klobásy.

Ilustrační foto
Marek: Každá minuta je obrovskou školou