Sedmadvacetiletý Tomáš strávil mezi tyčemi pouze úvodní čtvrthodinu. Ze srážky s protihráčem si odnesl tržnou ránu na čele. „Zajel do něj skluzem. Na hlavě má čtyři štychy,“ přiblížil kouč Lužce Pavel Dohnal.

O 75 minut hry a osm gólů později byla na hřiště volána sanitka znovu a opět do brankoviště Eletisu. O tři roky mladší Jan, který mezi tyčemi zaskočil, ale jinak už nastupuje v poli a více za béčko, při jednom ze závěrečných zákroků nedobrovolně otestoval pevnost své lebky na brankové konstrukci.

„Měl na hlavě velkou bouli, utrpěl menší otřes, takže byl na pozorování. Oba už jsou doma,“ uvedl kouč Lužce k situacím, proti kterým byl vlastní gól kapitána Martina Tauchmana za stavu 1:1 zcela nepodstatnou banalitou. Na výsledek zápasu měl ovšem podstatný vliv. „Vlastenec nás položil. Od té doby byli domácí lepší. Využili, že jsme otevřeli hru, a prakticky každá střela na branku pak končila v síti,“ uvedl Pavel Dohnal, který vedle zranění jednoho ze dvou gólmanů pro oba lužecké týmy (druhý Rollo byl na dovolené) litoval i neproměněných šancí ještě za vyrovnaného stavu. Lužec pak inkasoval téměř dvakrát tolik gólů než v předešlých pěti kolech dohromady.

Dušan Kudela (vlevo) je po zranění zpátky na hřišti a hned ve svém druhém podzimním startu za Kly zaznamenal pět gólů.
Střelci k nezastavení! Řádil čerstvý otec i padesátník