Stoly se prohýbaly… Ne pod tíhou jídla a pití, jak je obvyklé, nýbrž pod cenami do Tip ligy Pardubického deníku. A nutno předeslat, že se naši partneři tentokrát pořádně vytáhli. A pak, že Ježíšek naděluje 24. prosince…

Velkou zásluhu na tom, že slavnostní vyhlášení dosáhlo parametrů „světové" úrovně, mají spolumajitelé i obsluha Restaurace Velvet, kteří náš fotbalový ansámbl vzali pod svá ochranná křídla. Kromě poskytnutí prostor a zajištění občerstvení, zabodovali bonusem pro naše hosty. Po předání cen překvapili nabídkou: zahrát si bowling. 

Zásluhou partnerů Tip ligy Pardubického deníku obdržel každý z oceněných hned trojitou odměnu. Atraktivitě ceremoniálu pomohl fakt, že úspěšní tipéři si chodili ceny vybírat. A to v pořadí od prvního do jedenáctého místa. 

První příčku obsadila Radka Krejčová. Netrhala partu vítězů a přispěchala pro sud z hlineckého pivovaru Rychtář. Další hráči se podělili o ceny z Elektro Berry (filtrační konvice, osobní váha a fondue). Sladké tajemství odhalila firma Alena Zachová, výroba perníku. Zlatavý mok byl pro naše soutěžící natočen do láhví v Pardubickém pivovaru. A k pivu patří neodmyslitelně výrobky z firmy Frencl lahůdky. Ceny z oblasti služeb zastupovaly studia Chantal, Lotus, Saunový ráj a nehty Zdena Šťovíčková. Dárkové balíčky pak dodaly formy Pompadurka a Kouzelný koš.