Sobota 17.00: TJ Sokol Rohovládova Bělá (2., 32 b., 37:19) – TJ Spartak Sezemice (10., 21 b., 24:40). Hřiště Na Dolíčku. Na podzim: 3:1.
Jaroslav Novák, trenér Bělé: „Místo zápasu v Dobříkově jsme v sobotu potrénovali. No a v úterý a ve čtvrtek jsme dopilovali některé situace, které jsme v minulých zápasech nezvládali. Na Sezemice, které sice v minulém domácím utkání klopýtly, jsme připraveni. Soupeř se bude chtít revanšovat. Jednak je to derby a navíc předešlá utkání byla vždy vyrovnaná. Rozhodovaly v nich detaily. "
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Naše výkony jsou hodně nevyrovnané, doufám, že na Bělé budeme mít o hodně lepší den než minule s Nasavrky. Musíme se zlepšit ve všem. Uvidíme v jaké sestavě se sejdeme. Favoritem je soupeř, ale nějaký bodík bychom si rádi odvezli."

Sobota 17.00: SK Starý Mateřov (3., 31 b., 33:25) – FK Horní Ředice (4., 30 b., 34:25). Na podzim: 2:0.
Jiří Hruška, trenér Mateřova: „Uvidíme, kdo odjede na víkend, kdo půjde do práce, a pak dáme sestavu do kupy. Snad nás bude alespoň jedenáct do hry. Personální situace se ne a ne zlepšit. Ale i když nás čeká utkání soupeřů z horní poloviny tabulky, věřím, že si fanoušci cestu na hřiště najdou a užijí si krásné sobotní odpoledne."
Ondřej Šedivka, hrající asistent Ředic: „Obě mužstva jsou momentálně výsledkově a tabulkově v pohodě. Takže bude záležet na maličkostech. Mateřov je možná i trošku ve výhodě, když mu vyšel poslední zápas, kde si s chutí zastřílel a přidal pěkné góly. My musíme bojovat a hrát s takovým nasazením jako druhou půlku se Sruby. Na nějaké lážo plážo není doba. Sestavu opět trošku pozměníme ať si zahrají všichni. "

Sobota 17.00: FK Nasavrky (8., 24 b., 39:31) – SK Řečany nad Labem 1920 (6., 26 b., 37:33). Na podzim: 1:4.
Ladislav Chára, hrající trenér Řečan: „Tak jak jsme byli minulý zápas kompletní, tak teď jedeme do Nasavrk bez pěti hráčů základní sestavy. Dostanou tak příležitost i ostatní. Možná i já sám. Musíme k zápasu přistoupit zodpovědně a plnit všechny úkoly, pak se dostaví i potřebný úspěch. Jsme stále na zemi a respektujeme sílu soupeře."

Neděle 17.00: FK Proseč (5., 29 b., 45:34) – TJ Slavoj Choltice (12., 17 b.,25:40). Na podzim: 1:5.
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Horší už to snad být nemůže. Co jsme v posledních třech zápasech vyprodukovali chyb. To se normálně děje za celou sezonu. Určitě nastanou nějaké změny. Do sestavy se vracejí další dva lidi. Proseč je doma velmi silná, na úzkém hřišti neprohrává. Navíc je na nás nachystaná za podzimní debakl. Snad už se k nám přikloní trocha toho štěstí. Každý bodový počin by pro nás byl luxusní."