Prohození pozic. Pardubické céčko zdolalo přední celek tabulky krajského přeboru a Živanice propadly v Litomyšli. Ostatní dva zástupci našeho okresu, Moravany a Přelouč, nemají k dispozici umělou trávu, a tak byly jejich zápasy odloženy.

„Celtic" se pomstil Hlinsku za podzimní duel, který prý nebyl úplně košér. Využil také toho, že se nehrála divize a svůj tým nabouchal. Živanice doplatily na hrubé chyby.

Pardubice C  – Hlinsko 2:0
František Kovárník, trenér Pardubic C: „Proti silnému soupeři z úplné špičky krajského přeboru naši hráči podali velmi dobrý výkon a zaslouženě po brankách Poláka a Hanče zvítězili. Vytvořili jsme si ještě několik vyložených šancí, ale lehkovážností v zakončení jsme je promarnili. Důležitý moment v utkání byl ten, když hosté za stavu 2:0 (pozn. red. – 66. minuta) neproměnili pokutový kop. Od této chvíle nebylo pochyb o tom, že zvítězíme. Chválím všechny hráče za přístup k utkání, bojovnost, nasazení a herní disciplínu. Nejlepším hráčem na place byl Polák."

Litomyšl – Živanice 3:0
Petr Rejman, trenér Živanic: „Hrálo se na umělce menších rozměrů, což nám moc nevyhovovalo. Naše plány vzaly za své již po pěti minutách. Centr na malé vápno totiž dostal hlavou do sítě nejmenší hráč na hřišti. Ač měl vedle sebe dva naše obránce. No prostě, chyba jako hrom. Pak se už nic, co by stálo za řeč, do konce prvního poločasu nedělo. Hrálo se vesměs od vápna k vápnu s žádným zakončením. Ve 35. minutě musel kvůli zranění odstoupit Ferčák, kterého na hřišti nahradil Braun.
Do druhé půle jsme šli s odhodláním zlepšit hru a vyrovnat. Jenže přišla 51. minuta, kdy se uvolnil Bednář a ze třiceti metrů přesně přeloboval Hlouše. Od těchto chvil domácí zahustili prostor na svoji půli a podnikali protiútoky do naší otevřené obrany. A jeden se jim po chybě Trupla vydařil. Když po přečíslení, do prázdné brány skóroval v 79. minutě Hašek.

My jsme se po celé utkání doslova trápili. Nedařilo se nám vůbec nic. Jedinou šanci měl až pět minut před koncem J. Černík, ale míč poslal jen do boční sítě. Na tento zápas musíme rychle zapomenout a připravit se Hlinsko. Přísnější měřítko snesou jenom Michal a střídající Kořínek."