Není totiž Jablonec jako Jablonec. Jeden spojuje řeka Jizera, druhý zase Nisa. Živanice ale na cestě k dalšímu venkovnímu utkání jistě nezabloudí…

Sobota 14.00: TJ Sokol Jablonec nad Jizerou (5., 26 b., 27:23) – TJ Sokol Živanice (4., 26 b., 18:10).
Josef Košátko, trenér Živanic: „Jablonec je farmou ligového Jablonce nad Nisou. Disponuje mladým a kvalitním kádrem. Hráči jsou dynamičtí, silní na míči a produkují rychlý kombinační fotbal. Vzhledem k mládí jsou trochu nevyzpytatelní i nevyrovnaní. Každopádně je nesmíme pustit k jejich hře. Musíme kvalitně i zodpovědně bránit a zaměstnávat jejich obranu protiútoky. Toto bude vyžadovat maximální koncentraci všech hráčů. Navíc musíme přidat produktivitu v útočné fázi."
Tip Deníku: 2

Sobota 14.00:
FK Náchod (11., 16 b., 13:23) – FK Pardubice B (15., 9 b., 17:35).
Kamil Řezníček, trenér Pardubic B: „Náchod je na tom bodově o trochu lépe. My se pokusíme přerušit nelichotivou sérii proher. O sestavě nemám jasno. Áčko hraje dopoledne, tak je možné, že někteří hráči, kteří do utkání nezasáhnou, budou muset narychlo přejíždět. Možná vypomohou i dorostenci, neboť v již tak úzkém kádru B týmu máme několik zraněných. Čeká nás velice těžké a složité utkání."
Tip Deníku: 0