I. A třída

Sobota 14.30: TJ Sokol Staré Hradiště (7., 17 b., 15:18) – TJ Jiskra Litomyšl (6., 17 b., 21:16).
Jaroslav Mudroch, trenér Starého Hradiště: „V tomto zápase se musíme vrátit k disciplinovanému výkonu. Někteří hráči by si také měli sáhnout do svědomí. Potřebujeme, aby se zlepšil přístup k plnění jednoduchých základních věcí. Nic složitého ani nemusíme vymýšlet. Naší povinností je po delší době naplno bodovat."⋌
Tip Deníku: 1

Neděle 10.15: MFK Chrudim C () – FC Libišany (1., 26 b., 38:11).
Jan Zadrobílek, trenér Libišan: „Utkání má pro nás hned několik specifik. Hrajeme totiž netradičně ráno a s největší pravděpodobností na umělé trávě. Navíc se soupeřem o kterém toho moc nevíme. Nepochybně se ale jedná o velice mladý tým, který bude mít založenou hru bude na pohybu a bojovnosti. Věřím však, že jsme schopni se všemi faktory se vyrovnat a utkání herně i výsledkově zvládnout. Sestavu klasicky pořešíme v den utkání, neboť někteří kluci laborují se zraněními a virozami."
Tip Deníku: 2

Neděle 14.30: SK Pardubičky (10., 14 b., 19:22) – FK Jiskra Heřmanův Městec (8., 16 b., 23:13).
Tomáš Mrázek, sekretář Pardubiček: „Po nepříliš povedeném minulém utkání v Načešicích a především po bodové ztratě, musíme tuto skutečnost odčinit zítra před vlastními fanoušky. Heřmanův Městec se vždy jeví jako velmi nepříjemný soupeř, se kterým je každé utkání hodně těžké. Na domácí půdě ale zkrátka musíme vyhrávat. Navíc ve vyrovnané tabulce jsou nyní tři body opravdu hodně důležité."

Tip Deníku: 0
Neděle 14.30: AFK Horní Jelení (14., 6 b., 12:31) – TJ Sokol Dolní Újezd (3., 19 b., 21:20).
Tomáš Baťa, trenér Horního Jelení: „Nejsme na tom vůbec dobře. Vyhlížíme konec podzimní části. Na závěrečný hvizd první poloviny letošní sezony už opravdu čekáme jako na smilování. Řada zraněných nám zůstává na marodce a dohráváme s dorostenci. Nezbude nám nic jiného, než do hry dát vše. A soustředit se na základní věci jako je obrana a vyvarovaní se zbytečných chyb."
Tip Deníku: 2

I. B třída

Sobota 14.30: TJ Slavoj Choltice (8., 13 b.,20:21 – FK Horní Ředice (5., 18 b., 22:16).
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Nebojím se toto derby označit za zápas podzimu. Situace v tabulce se totiž vyvinula tak, že kolem středu tabulky je to pořádně našlapané. V případě výhry bychom se dostali do klidnějších vod. Soupeře známe z okresního přeboru, nicméně před sezonou pozměnil kádr. S Ředicemi nemáme bůhvíjakou bilanci, tak si ji snad zlepšíme."
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Chtělo by to pokusit se navázat na bojovnost a chuť po vítězství, kterou jsme předvedli v poslední dvacetiminutovce s Řečany. Pak je šance bodovat. Opět bude záležet na maličkostech. Takže doufám že bude pěkné počasí, dobře posekáno, míče správně nefouknuté, budeme mít ty bodový dresy a kluci obují ty správné kopačky…"
Tip Deníku: 0

Sobota 14.30: Sokol Rohovládova Bělá (3., 19 b., 22:13) – TJ Slavoj Cerekvice nad Loučnou (12., 11 b., 19:26). Hř. Na Dolíčku.
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Čekají nás zase dva zápasy doma. Proti Cerekvici chceme odčinit prohru z Mateřova a získat tři body. Budou nám muset pomoci opět kluci z béčka, ale věřím, že to zvládneme. Soupeře neznáme, před začátkem sezony bych ho pasoval do role aspiranta postupu, dosažené výsledky tomu zatím neodpovídají. Ale nesmíme nic podcenit."
Tip Deníku: 1

Sobota 14.30: SK Stolany (6., 14 b., 21:23) – TJ Spartak Sezemice (7., 14 b., 16:24).
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Hrajeme sice s nováčkem, ale on si na soutěž od začátku v pohodě zvykl. My teď obtížně skládáme tým, protože máme dost zraněných. Sestava bude podobná jako v Dobříkově. Doufám ale, že výkon podáme mnohem lepší. Přestože hrajeme venku, věřím v nějaký zisk. Hlavně si ale musí věřit mnohem víc kluci na hřišti… "
Tip Deníku: 1

Neděle 14.30: – SK Řečany nad Labem 1920 (10., 13 b., 21:27) – TJ Sokol Dobříkov (1., 27 b., 45:12).
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem: „Při současném postavení obou týmů my můžeme jen překvapit. Hlavně nesmíme být podělaní. Musíme chtít hrát, abychom nemuseli také shánět práci prášek, jak psal Ondra Kumpan. Uvidím jak se sejdeme, možná budou i změny v sestavě."
Tip Deníku: 2

Neděle 14.30: TJ Sokol Sruby (9., 13 b., 21:23) – SK Starý Mateřov (4., 19 b., 19:16).
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „Ze Srubů bychom rádi něco přivezli. Domácím se poslední dva duely nepovedly a tak budou chtít výpadek napravit. Doufám, že konečně budeme hrát s patřičným nasazením celý zápas a ne jen poločas. Jako tomu bylo v předchozích utkáních."
Tip Deníku: 1