Hor. Ředice – Hlinsko B 3:0
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Pro nás je to velmi důležité vítězství. Také proto, že teď dvakrát hrajeme venku. Zápas jsme měli ve své moci a skóre mohlo být i vyšší. Šance jsme si na to vytvořili. Snad si naši střelci góly schovali do dalších kol. Jen za stavu 1:0 jsme pustili soupeře do jediné šance, ale nový brankář Procházka nás podržel. To byl důležitý moment, protože následně Zeman zvýšil a prakticky bylo po zápase. Jelikož se utkání pro nás vyvíjel dobře, mohli jsme si dovolit i některé hráče ze zdravotních důvodů šetřit."

Choltice – Rohovl. Bělá 1:1
penalty 4:3
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Je to super. Se dvěma body jsme vůbec nepočítali. V koutku duše jsme doufali v bodík. Hrálo se převážně od vápna k vápnu. Pro diváky to nebyl dvakrát líbivý fotbal, ale účel svědčil prostředky. Nemohli jsme s Bělou závodit v útočení. Proto moc gólovek k vidění nebylo. Neuhlídali jsme pouze Starého, který se prokličkoval k vedoucí brance. Na druhou stranu nás tento gól nastartoval. Vyrovnali jsme a měli další pološance k dokonání obratu. Utkání dospělo do penalt a pro diváky to byl fantastický zážitek. Zvláště pro ty naše to je novinka. V parádní atmosféře jsme nedali dvě a hosté tři. Chtěl bych klukům poděkovat za zodpovědný přístup k zápasu, nasazení a disciplínu. Rozhodlo to, že jsme nedělali chyby jako v předchozích zápasem. Náš tým také výrazně podržel gólman Zářecký. Především v penaltách, když tři chytil."
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Ale tak, jak jsme k tomuto zápasu přistoupili a jak jsme jej celý odehráli, včetně zahrávání pokutových kopů, tak to je pro mne velké vystřízlivění. Každý zápas se musí odmakat na sto procent, přidat k tomu bojovnost, chytrost a zkušenost, zvlášť když chcete býti na kopci… Doufám, že nás to nepoznamená na další utkání. Soupeři gratuluji."

Sezemice – St. Mateřov 3:1
Ondřej Kumpan, trenér Sezemice: „Připsali jsme si důležité vítězství nad bojovným soupeřem. Třicet minut jsme byli lepší a vstřelili dva ukázkové góly. Pak převzali aktivitu hosté a ještě do půle korigovali. Druhou půli se Mateřov snažil srovnat, ale nám se podařilo po dobře sehrané standardce znovu odskočit o dva góly. Zápas jsme si pak již pohlídali a snad i bez zdravotní újmy přežili několik zbytečně nevybíravých zákroků. Chválíme kluky, že zápas zvládli a potěšili velmi pěknou diváckou návštěvu."
Radek Klíma, hrající trenér Starého Mateřova: „Derby rozhodlo úvodních dvacet minut. Nejdříve se domácí trefili z trestného kopu a následně přidali druhou trefu po krásné ráně do šibenice. My jsme se dostali do zápasu až zhruba po půlhodině hry. Naši zvýšenou aktivitu po pohledné akci Meduny přetavil v gól Hlaváček. Do druhého poločasu jsme sice vstoupili aktivně, ale šance jsme si vypracovávali obtížně a do zakončení se dostávali sporadicky. Poté co nám Sezemice vstřelily z ojedinělé akce třetí branku, bylo vymalováno."

Řečany n. L. – Sruby 1:3
Ladislav Chára, hrající asistent Řečan nad Labem:
„Co na to tohle říct? Prostě bída! Vůbec nic se nedařilo. Navíc jsme působili odevzdaným dojmem. Patrně jsme si mysleli, že se Sruby porazí samy. Opak byl však pravdou. Porazili jsme se samy sami. A to našimi nevynucenými chybami, kdy soupeře pošleme téměř skoro samotného na bránu. Za celý zápas jsme vyslali pouze tři střely na bránu, z toho jedna mířila mezi tři tyče. A byl z ní krásný gól. Chyběl nám ale důraz v obraně, klid ve finální části i v zakončení. Musíme si z toho vzít ponaučení a v dalších utkáních prokázat naše kvality."