I. A třída

Přelouč – Načešice 5:2
Domácí zahájili s elánem a výsledkem byl otevírací gól. Ve 3. minutě vybojoval míč Ulrych, předal ho Kochovi, který vymetl šibenici. Načešice kontrovaly ve 24. minutě, kdy po rohu skóroval nohou M. Svoboda. Přelouč si z vyrovnávací branky nic nedělala a Rokyta střelou z rohu velkého vápna znovu převážil misky na stranu svého týmu. Úsilí hostitelů podpořil Vančura, který se odpoutal od strážců a jeho rána měla přesné parametry. Ve 40. minutě zakombinovali Kosek s Vančurou, uvolnili Kocha, a ten prostřelil gólmana. Ještě do poločasu autor čtvrté branky rozehrál trestný kop a brankářem vyražený pokus doklepával do sítě Novák. Po změně stran převzali taktovku hosté, ale převahu vyjádřili pouze jedním gólem. V samotném závěru se trefil Levinský.
Fakta – branka: 3. a 40. Koch, 26. Rokyta, 35. Vančura, 44. Novák – 24. M. Svoboda, 89. Levinský. Rozhodčí: Braun. ŽK: 3:2. Diváků: 130. Poločas: 5:1. Přelouč: Konvalina – Kačírek, Hladík, Ulrych, Rokyta – Pištora (85. Chaloupský), Machačný, Novák (75. Březina), Kosek (83. Pokorný) – Vančura, Koch (55. Cichra).

Srch – Hlinsko B 5:1
Kdo se zdržel o šest minut, musel si po příchodu na stadion připadat jako v Jiříkově vidění. Srch totiž vedl nad hlineckou rezervou 3:0! Skóre otevřel Maivald, vzápětí se trefil Práchenský a toho hned následoval znovu Maivald. Než se stačili hosté probrat ze šoku, posadil je zpátky na zadní část těla Krejčí. Nutno dodat, že na kombinace domácích bylo radost pohledět. V 16. minutě se poprvé připomněl celek z Vysočiny, když jeho hráč orazítkovat tyč. Hra se vyrovnala a ve 37. minutě se musel blýsknout Skalický. V 56. minutě se naposledy zapsal do listiny střelců hráč Srchu. Po centru Brože se prosadil hlavou Krejčí. Sedm minut před koncem napálil míč do břevna Maivald. V 86. minutě se hosté dočkali čestného úspěchu po zásahu Krpálka.
Fakta – branky: 4. a 6. Maivald, 5. Práchenský, 14. Tměj, 56. Krejčí – 86. Krpálek. Rozhodčí: Jansa. ŽK: 0:4. Diváků: 90. Poločas: 4:0. Srch: Skalický – Zeman (60. Víšek), Brož, Třešňák, Bříza – Kršák, Doležal, Práchenský , Tměj – Maivald (85. Mužík), Krejčí (71. Sokol).

I. B třída

Sezemice – Řečany 1:5
To ale nejsou Libišany, ne? Asi takto se mohl dotazovat sezemický fanoušek, který si původně myslel, že se spletl o čtrnáct dní. V poslední době trápící se Řečany přivítaly ve svém kádru Mihovského (naposledy Choceň) a ten se jim hned vyplácí… U Loučné otevřel skóre utkání v 5. minutě. Vzápětí se mohl radovat znovu po zásahu kolegy M. Moravce. Opaření domácí se v první půli na nic nezmohli a jen přihlíželi tomu, jak si soupeř vyrábí šanci za šancí. V jednom případě je dovedl do gólového konce zásluhou Hostinského. O přestávce museli v sezemické kabině létat blesky, protože ihned na 1:3 snížil Ehl. Domácí se začali tlačit více do útoku, ovšem jejich okének hosté využili ke zvýšení náskoku. Nejdříve se znovu trefil Mihovský a dílo domácí zkázy dokonal přesně provedený trestný kop přes zeď.
Fakta – branky: 47. Ehl – 5. a 76. Mihovský, 7. M. Moravec, 30. Hostinský, 82. Matoušek. Rozhodčí: Zerzán. ŽK: 2:1. Diváků: 150. Poločas: 0:3. Sezemice: Báča – Hrdý (70. Blažek), T. Kašpar, Sütto (31. Lába), Popilka – Langr, J. Kašpar, Kolín, Knaute – Horák (46. Ehl), Valenta. Řečany n. L.: Pavel Moravec – Novotný (80. Š. Tichý), Chára, Stoklasa Matoušek – Bank (60. Rozsévač), M. Tichý (85. Petr Moravec), Hostinský, M. Moravec(85. Lupínek) – Wiesner, Mihovský.

St. Mateřov – Zámrsk 0:0 penalty 4:2
Zámrsk vstoupil do utkání místy až drtivým náporem. Jeho tři velké šance však pokryl výborně chytající Doležal. Domácí se začali dostávat do hry po půlhodině hry, když se osmělil Suchánek střelou z dálky nad. Ve 40. minutě se už už radovali, ale Mynkovi nebyl gól uznán pro ofsajd. A vzápětí trestný kop Zacha jen těsně minul bránu. Po změně stran hrozil nováček především z rychlých protiútoků. Jenže oproti minulému kolu Fenykovi a Vašíčkovi zvlhl střelecký prach. Když se neujal nájezd Hlaváčka, ani nebezpečné závary před domácí bránou po trestných kopech, utkání dospělo do penalt. Rozstřel spíše připomínal hru na tyče a břevna. V ní by uspěl Zámrsk, neboť R. Matoušek a Jiráský orazítkovali konstrukci. A jelikož domácí exekutoři minuli pouze jednou (Křížek), mohli slavit bod navíc.
Fakta – rozhodčí: Hrdý. ŽK: 3:3. Diváků: 120. Mateřov: Doležal – Suchánek, Zach, T.Holek, Meduna (58. Žďára) – Hlaváček, Klíma, Zezula (55. Křížek), Mynka – Vašíček, Fenyk.

Chroustovice – Libišany 1:1 penalty 1:4
Hosté zahájili utkání nátlakovou, kombinační hrou a zahnali soupeře do defenzivy. Prorazit obranný val se jim podařilo po dvaceti minutách opakovanou střelou Machaly. Poté se uspokojili a jejich tlak pominul. Chroustovice se dostávaly k brejkům. Po přestávce však opět převzaly taktovku Libišany ale snaha pojistit si vedení vyzněla do prázdna. Naopak radovali se domácí. V 80. minutě podnikli rychlý protiútok, lídr tabulky podcenil centr do malého vápna a Jakub Uhlíř hlavou vyrovnal. Libišany tak po remíze přišly o první body. Nakonec to byl pouze jediný, neboť ovládly pokutové kopy.
Fakta – branky: 80. Uhlíř – 20. Machala. ŽK: 4:2. Poločas: 0:1. Libišany: Šimon – Jozíf, Gottwald, Přikryl, Hron – Vích, Machala, Brož, Ročín – Vokáček, Svatoň. Střídal: Kuric.

Roh. Bělá – Prosetín 1:2
Domácí zaspali úvod. Jejich soupeř se hned po prvním útoku dostal k rohu a když zůstal nepokrytý Kulháň, mohl v klidu skórovat. Odpověď však byla bleskurychlá. Starý si středem hřiště postavil slalomovou dráhu a ve finále obstřelil gólmana. Hosté ale měli více ze hry a ve 25. minutě se odhodlal ke střele zpoza šestnáctky Šafránek. A parádním angličanem znovu strhl vedení na stranu Prosetína. Po změně stran měl na kopačce vyrovnání Semínko, ovšem sám před brankářem v šanci zkolaboval. Bělá si už žádnou příležitost nevytvořila, kdežto hosté mohli svůj náskok navýšit. Žádná jejich možnost se však už neujala.
Fakta – branky: 6. Starý – 1. Kulháň, 25. Šafránek. Rozhodčí: Valenta. ŽK: 1:1. Diváků: 50. Poločas: 1:2. Rohovládova Bělá: Kouba – Strouhal, I. Morávek, Deutsch, Chovance – Klír, Starý, Semínko (58. Bakule), Braun – Kotajny (85. Jelínek), Tomič (85. Remeš).