Ústí n. O.  –   Letohrad  3:2
Jan Navrátil, trenér Jiskry Ústí nad Orlicí: „Je škoda, že na zápas nevyšlo počasí. I tak si myslím, že oba týmy předvedly v rámci svých možností na sněhu poměrně dobrý fotbal a pět branek bylo pro diváky odměnou. Celý tým musím pochválit, hráli jsme týmově a pokyny jsme dodržovali dobře. Vstřelené tři góly nám zajistily cennou výhru."⋌
Jaroslav Veselý, trenér FK OEZ Letohrad: „První poločas jsme předvedli suverénně nejslabší výkon v sezoně. My jsme si přijeli jen zahrát, domácí bojovali. Uhýbali jsme ze soubojů, všude jsme byli druzí, nedokázali jsme se vypořádat s terénem, vystřelili jsme za první poločas sotva jednou na branku. Po přestávce jsme zjednodušili hru a zvýšili důraz, nic jiného ani vzhledem k terénu nebylo možné. Dokázali jsme zaslouženě vyrovnat. V ten moment se zdálo, že utkání překlopíme na svoji stranu. V době našeho kumulujícího tlaku jsme však šli do deseti a o několik minut později jsme dostali gól po trestném kopu z hranice vápna. To byly zřejmě dva klíčové momenty. Zápasu by asi více vzhledem k odlišným poločasům slušela remíza."

Kutná Hora  –  Svitavy 3:0
Martin Pulpit, trenér TJ Svitavy: „Narazili jsme na jednoho z nejsilnějších soupeři v divizi, který nás předčil především v agresivitě, bojovnosti a nasazení. V tom jsme se domácím nedokázali vyrovnat, navíc jsme opět přidali individuální chyby a inkasovali zbytečné branky. Sami jsme si vypracovali tři slibné možnosti, ale ty domácí brankář Šimon zlikvidoval, takže jsme neměli naději na lepší výsledek. Hrálo se na umělé trávě, byli jsme na ni poprvé, ale nemyslím si, že by to na zápas mělo nějaký rozhodující vliv. Nejsem trenér, který by se na takové okolnosti vymlouval."

Jirny  –  Holice  2:0
Jiří Tesař, trenér SK Holice: „Četl jsem, čeho jsou v Jirnách schopni a teď jsem měl tu příležitost se o tom přesvědčit. Vše byla pravda. hlavní sudí by zasloužil metál za herecký výkon a taky korunu za předvedené pískání. Jedním slovem fraška. Své hráče musím pochválit za vše, co na hřišti předvedli, a hlavně za pevné nervy. Jinak si myslím, že sudí by musel dostat, jak se lidově říká, přes držku. Ještě sedm minut před koncem utkání svítil na tabuli nerozhodný stav. Nebudu tvrdit, že jsme mohli vyhrát, ale? Při spravedlivém pískání jsme bodík mohli mít. Z hlavního sudího se nám všem udělalo špatně. Vím, že to nemá cenu více rozebírat, je to prostě velmi smutné."