Jablonec n. J. – Náchod   2:1
Radovan Hromádko, trenér FK Náchod: „V prvním poločase nám taktika vycházela, soupeř měl jednu vyloženou šanci, nám se podařilo dát gól a měli jsme po brejcích další tři dobré příležitosti. Bohužel přijdeme do druhé půle, nedokážeme přesně rozehrát míč z vápna a dostaneme brzký gól. Pak se někteří hráči úplně zlomí a na hřišti jako by nebyli. O druhé inkasované brance ani nechci mluvit, protože to je pro mě naprosto nepochopitelné."

Nová Paka – Trutnov  3:1
Viktor Pařízek, trenér 1. FK Nová Paka: „Již v týdnu jsem kluky upozorňoval, že nás nečeká lehký soupeř, aby nedošlo z jejich strany k podcenění. Hráči přistoupili k zápasu zodpovědně a v prvním poločase jsme hráli velmi pěkný kombinační fotbal a vypracovali jsme si dostatek brankových příležitostí, ale pouze dvě jsme proměnili. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že chceme náskok přinejmenším udržet a pokusit se skóre navýšit. Bohužel jsme po našem nedůrazu inkasovali hned v úvodu a soupeře vrátili do hry. V této fázi zápasu jsme si vybrali z naší strany hluchou desetiminutovku, kterou jsme naštěstí přestáli. Poté se naše hra zlepšila a přišlo i několik brankových příležitostí, které jsme někdy až trestuhodně zahazovali. Pojištění výsledku jsme zaznamenali z pokutového kopu. Myslím si, že jsme podali velmi dobrý výkon a naše výhra je naprosto zasloužená."
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Na hřišti favorita jsme prohospodařili první poločas, po dvou standardkách jsme zase prohrávali 2:0. Byli jsme ustrašení, málo aktivní, báli jsme se hrát. Před druhým poločasem jsme si to trošku vyříkali v kabině, nastoupili jsme hodně dobře. Dali jsme kontaktní gól a dostali jsme se do hry. Myslím si, že v té chvíli jsme byli lepší než domácí, měli jsme tam pak další dvě gólovky. Ale pak nás trošku srazila třetí branka z pokutového kopu. Hrál se fotbal nahoru dolů. Řekl bych, že zbytečná ztráta. Myslím, že kdybychom byli v první půli aktivní jako ve druhé půli, zápas by se vyvíjel jinak."

Živanice – Dobrovice  1:4
Jaroslav Kratochvíl, trenér TJ Sokol Živanice: „Měli jsme vynikající vstup do utkání. Bohužel další dvě šance k navýšení vedení jsme nevyužili. A pak jsme po dvou individuálních chybách dovolili do konce poločasu soupeři poměrně snadný obrat. Po změně stran nás hosté, při naší snaze o vyrovnání, dvakrát potrestali. Jinak musím říct, že Dobrovice má velice kvalitní mužstvo, které v tomto utkání převyšovalo rámec divize C. Ve druhém poločase na hřišti dominovali. Ukázalo se také jak v této soutěži každá nevyužitá šance může mrzet, protože silný protivník umí potrestat každou chybu."

Ústí n. O.  –  Letohrad  3:0
Otto Jáně, trenér TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: „Letohrad se na nás kvalitně připravil a poločas byl vyrovnaný, ale jeho nevýhodou bylo, že postrádal takové dva klíčové hráče. Nikdo nechtěl udělat chybu v první půli a poté utkání hodně ovlivnila neproměněná penalta. Nás to nakoplo a podařilo se nám vstřelit gól a pak přidat ještě dva. V tom utkání jsem cítil, že už jsme museli hrábnout na doraz. Musím pochválit i mužstvo Letohradu."
František Dvořák, trenér FK OEZ Letohrad: „Domácí se lépe přizpůsobili těžkému terénu, který znemožňoval jakoukoli kombinaci. V našem týmu bylo pouze pár jedinců, kteří se s touto skutečností chtěli vyrovnat. Kluci dostali tvrdou lekci a poznali, jaký je rozdíl mezi dorosteneckou a mužskou kopanou. Vítězství domácích  je zasloužené."

Dvůr Kr. – Pardubice B 0:4
Roman Oliva, trenér TJ Dvůr Králové nad Labem: „Pardubice vyhrály zcela zaslouženě. Absolutně jsme nezachytili úvod zápasu, v němž nás hosté přehráli rychlou hrou, která končila rychlým přechodem do útoku. Do hry nás mohla vrátit kontaktní branka, ta ale bohužel nepřišla. Soupeři gratulujeme k vítězství, hrál opravdu velice dobře. Naši hráči dostali pořádnou facku, která je před okresním derby v Trutnově snad ponaučí."
František Kovárník, trenér FK Pardubice B: „Podali jsme velice dobrý výkon. Soupeř si patrně myslel, že přijedeme s obranou taktikou, jenže my ho od úvodního hvizdu zaskočili vysoce ofenzivním fotbalem. Středovou řadu jsme posílili Řezníčkem, který byl strůjcem všeho. Vůbec naše záloha rozhodla celý zápas. Prvních pětadvacet minut jsme hráli jako z praku. Oproti minulému utkání, jako když se mávne kouzelným proutkem. Rychle jsme vedli 3:0, když jsme skórovali po nádherných akcích. Pak jsme na chvíli polevili a první poločas nedohráli v už tak vysokém nasazení. Po změně stran jsme ale přidali na otáčkách a Dvůr mačkali jako citron. Vrcholem bylo vyloučení domácího gólmana Přibyla. Poté už jsme utkání dohrávali. Domácím jsme ještě v závěru uštědřili ránu z milosti. Chválím celý mančaft za příkladné nasazení a morálku na hřišti."

Pěnčín-Turnov – Svitavy 3:3
Zbyněk Zbořil, trenér TJ Svitavy: „Proti minulému týdnu, kdy jsme doma nezvládli duel s Jabloncem nad Jizerou, to byl obrovský rozdíl v přístupu a nasazení. Zápas jsme odbojovali, mrzí mě sice tři branky ze standardních situací, které výborně zahrával exligový Papoušek a na které jsme se připravovali, ale bod bereme. Za týden v derby proti letos výbornému Ústí nad Orlicí budeme hrát o důvěru fanoušků a doufám, že si tam přeneseme z tohoto zápasu bojovnost, nasazení a vůli po vítězství."

V. Mýto – Rapid Liberec 1:2⋌(re)