Ústí n. O. – V. Mýto 2:1
Vladimír Chudý, trenér Jiskra Ústí nad Orlicí: „Utkání začalo oboustranně opatrně, ale s velkým důrazem a nasazením. Snažili jsme se pozorně bránit a vyrážet do rychlých protiútoků. V takovémto zápase často rozhoduje, kdo dá první gól. Nám se to podařilo. Krátce nato jsme zahrávali další roh a nikým nebráněný Strnad zvýšil hlavou na 2:0. Třetí gól nám pro ofsajdové postavení hráče hlavní rozhodčí neuznal. Přesto jsme výsledkově první poločas zvládli velmi dobře. Do druhého poločasu hosté nastoupili se snahou vývoj utkání zkorigovat a začali nás přehrávat. Vytvořili si trvalou územní převahu, ale do žádné vyložené gólové příležitosti se nedostali. Branku se jim podařilo vstřelit až z nařízené penalty. Hosté se dál snažili, ale jejich převaha už nebyla tak výrazná a utkání se nám podařilo dotáhnout do vítězného konce. Hráči dřeli, 
zodpovědně bránili a za svůj bojovný výkon si body zasloužili."
Roman Oliva, trenér SK Vysoké Mýto: „O výsledku rozhodl první poločas. Byli jsme málo důrazní před prvním gólem ve velkém vápně, následně jsme neuhlídali rohový kop. Ústí dobře bránilo, vycházelo z hlubokého bloku. My jsme měli hru pod kontrolou, 
drželi jsme balón, jenže
v předfinální a finální fázi jsme byli špatní, od čehož se výsledek odvíjí."

Kratonohy – Živanice 2:3
Václav Pišta, trenér FK Kratonohy: „První půle vyšla lépe favorizovaným hostům, kteří byli aktivnější, měli územní převahu a zaslouženě se dostali do vedení 0:2. Druhá část byla z naší strany lepší ve všech směrech. Hosté spíše kontrolovali dvoubrankový náskok, o který přišli v 66. min., kdy se trefil střídající Jošt. V 75. min. tentýž hráč vyrovnal po standardce Čady. V 80. min. mohl strhnout vedení na naši stranu Klátil, ale jeho gólovku chytil Volšík. V 88. min. hosté využili našeho zaváhání v obraně a odražený míč dorazil do prázdné branky Ujec. Po první půli jsme na bodový zisk pomýšlet nemohli, ve druhé jsme naopak sahali po třech bodech. Jenže rozhodující šanci za stavu 2:2 jsme neproměnili, naopak hosté svoji příležitost v závěru využili a díky tomu si po zásluze odvezli tři body."
Milan Ujec st., trenér TJ Sokol Živanice: „V prvním poločase se nám dařila kombinace, vytěžili jsme z toho dva góly a několik brankových příležitostí. Ve druhém jsme ale nedokázali držet míč na svých kopačkách a soupeř své šance využil. Naše naopak nebyly proměněny, a tak jsme domácím umožnili vyrovnat. Rozuzlení přinesla branka dvě minuty před koncem, která rozhodla 
o našem zaslouženém vítězství."

Pardubice B – Trutnov 3:0

František Kovárník, trenér FK Pardubice B: „Zasloužená výhra našeho celku po velmi dobrém kolektivním výkonu. Měli jsme i další šance, které jsme nevyužili. Na druhou stranu hosté hrozili z nebezpečných brejků, kdy využívali okének v naší obraně. Vzhledem k jejich nepřesnosti jsme však udrželi poprvé v sezoně čisté konto. Pochvala pro všechny hráče. Nejvíce vynikli Bláha, Nikodem a Valenta."
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „V prvním poločase mě někteří hráči svým přístupem obrovsky zklamali. Přesto, na tu bídu, co jsme hráli, jsme mohli během patnácti minut druhé půle vyrovnat. Vyhrát jsme si ale tentokrát ani nezasloužili, domácí jen poctivou hrou a bojovností byli lepší."

Náchod – Ostrá 0:0
penalty 3:4
Jaroslav Panenka, trenér FK Náchod: „Herně to bylo dobré, bohužel jediné, co tomu chybělo, byly branky. Pro nás je to ztráta, což trochu degraduje herní projev. Na druhou stranu musím uznat, že se tady představil velmi kvalitní soupeř."

Kutná Hora – Letohrad 0:0
penalty 3:4
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „Do utkání jsme vstoupili prakticky přímo po příjezdu. Vinou závady na autobusu jsme cestovali s hodinovým zpožděním auty. A úvod utkání patřil domácím. Po úvodním tlaku se hra vyrovnala a hrálo se převážně mezi vápny bez větších šancí. Úvod druhého poločasu byl z naší strany daleko aktivnější, ale na více než dvě šance jsme neměli. Domácí také zahodili dvě velké šance, a tak utkání dospělo k nerozhodnému výsledku. Po více než roce jsme protrhli smůlu z pokutových kopů a odvezli si bod navíc. Podle mého názoru není spravedlivé, když se snažíte devadesát minut, máte bod a za dalších pět sedm minut máte, nebo nemáte druhý."

Turnov – Dvůr Králové 3:3
penalty 5:4
Pavel Matějka, trenér TJ Dvůr Králové: „Úvod utkání nám vyšel nad očekávání, dvěma góly jsme se dostali do vedení a mohli jsme i zvýšit na 3:0, kdyby Ondra Janouch proměnil další šanci. Soupeře jsme vrátili do hry vlastně sami, ještě do přestávky vyrovnal. Po pauze se hrál vyrovnaný zápas. Nejprve jsme přišli o zraněného Vitebského, zároveň byl za faul domácím vyloučen hráč. Domácí šli do vedení, ale od té doby jsme byli lepším týmem a v závěru zaslouženě vyrovnali. S bodem jsme sice spojeni, ale s ohledem na průběh utkání mě mrzí, že jsme nedokázali slibný náskok udržet."