Trutnov – Živanice 1:6
Miloš Dvořák, trenér MFK Trutnov: „Prvních třicet minut z naší strany 
nebylo špatných. Bojovali jsme, bránili, ale pak zase přišla, pro nás na jaře typická, zbytečná ztráta v rozehrávce a po špatném bránění jsme dostali gól. Vzápětí soupeř potrestal další naši chybu a v poločase jsme prohrávali 0:2. Při té kvalitě, co Živanice v současné době mají, jsme jim nemohli konkurovat."
Milan Ujec st., trenér TJ Sokol Živanice: „Do zápasu jsme šli s odhodláním oplatit soupeři podzimní prohru. Od začátku jsme měli hru pod kontrolou. Dařily se nám kombinace se zakončením. Naše převaha se stupňovala v nakonec jednoznačný výsledek."

Živanice vyhlížejí postup do ČFL
Fotbalisté Živanic vyhráli 6:1 v Trutnově a se ziskem 61 bodů si na druhém místě zajistili roli prvního náhradníka na případný postup mimo pořadí do ČFL. Pokud by totiž některý z účastníků třetí nejvyšší soutěže rezignoval na svoji účast, což je v posledních letech poměrně častý jev, pak by se do nejvyšší amatérské soutěže posunuly právě Živanice, které již také avizovaly zájem o start v ČFL. O definitivní podobě listin účastníků ČFL a divizí se rozhodne na aktivu v sobotu 25. června v Praze.

Suchdol – Ústí n. O. 0:2
Jan Skácel, sekretář Jiskra Ústí nad Orlicí: „Úkol byl splněn. Ústí zůstává v divizi. Hráči na hřišti plnili beze zbytku stanovenou taktiku. O konečném výsledku rozhodl právě disciplinovaný, koncentrovaný výkon ve všech řadách, 
v zádech s výborným 
brankářem."

Semily – Jaroměř 3:1

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: „Prvních 30 minut zápasu bylo jednoznačně v naší režii, velmi brzy jsme vstřelili úvodní gól a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom neměli na půdě posledního týmu tabulky vyhrát. Domácí však z ojedinělé akce skórovali a my jsme nebyli schopni již prakticky ničeho. Vypili jsme si tak svůj divizní kalich hořkosti až do úplného dna."

Letohrad – Admira 1:2
František Dvořák, trenér FK Letohrad: „V úvodu utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme se dostali do vedení. Postupem času se hra vyrovnávala 
a hostům stačila první střela z trestného kopu k vyrovnání. Druhý poločas rozhodla pěkná akce s neméně pěkným zakončením a my museli dotahovat. Zkušený tým Admiry nám toho mnoho nedovolil a do koncovky jsme se dostávali převážně po standardních situacích, při kterých nám bohužel chyběl větší důraz. Hosté v závěru mohli několikrát své vedení navýšit z rychlých brejků, takže se dá ohodnotit toto utkání jako zasloužené tři body pro efektivnější hosty."