FK Náchod–Deštné – FK Union Cheb 0:1

Zatím nejméně povedené utkání na domácím hřišti sehráli náchodští fotbalisté.

V první půli se hra převážně odehrávala na polovině Chebu, obrana hostí v čele s bývalým náchodským brankářem Vachem však pracovala na jedničku. Ve 23. min. přišla jediná vážnější chyba domácí defenzivy a hosté šli Linhartem do vedení. Branku vstřelili i domácí, ta však nebyla pro ofsajd uznána. Ve 35. min. prošel do pokutového území Merganc, byl sražen a hlavní sudí nařídil penaltu. Asistent rozhodčího však ještě předtím signalizoval postavení mimo hru, z penalty tak sešlo.Ve druhé půli upadla hra domácích do průměru, deset minut před koncem utkání se prodral do pokutového území Chebu Kopřiva, jeho pád hlavní rozhodčí posoudil jako zbytečný, udělil mu za něj druhou žlutou kartu a Kopřiva putoval předčasně do sprch. V poslední minutě domácí Hubička vystřelil, na hranici ofsajdového postavení umístil míč za Vachova záda Merganc, asistent rozhodčího však opět zvedl praporek a gól neplatil.

Fakta – branka: 23. Linhart. Rozhodčí: Wencl. ŽK: 3:0. ČK: 1:0. (80. Kopřiva) Diváků: 500. Poločas:1:0. FK Náchod– Deštné: Černík – Hudec, Kaplan, Kopřiva, Vašata – Zinke (90. Pavel Zelený), Havrda, Nejman, Harvanka (55. Růžička), Merganc, Hubička. FK Union Cheb 2000: Vacho – Martínek, Pelán, Aleksič, Linhart – Šebesta, Čížek, Suchánek, Sládeček – Papica, Mour.

FK OEZ Letohrad – FK Viktoria Plzeň B 2:0

Domácí jedenáctka přejela dosavadního lídra tabulky bezchybným výkonem a zaplněné tribuny nešetřily potleskem. Dvoubrankové vítězství se zrodilo již v první půli a ještě další dobré příležitosti zůstaly nevyužity.
Už v 7. min. se předvedl muž posledních dvou kol Gerža. V hloubi pole sebral balon a nikdo z mnoha bránících hráčů ho nedokázal zastavit. Velkolepé sólo ukončila střela do sítě a hlediště poprvé explodovalo – 1:0. Po půlhodině hry úřadovalo duo Myšák – Čada. První jmenovaný nahrával a kapitán týmu byl ve vápně podražen vracejícím se zadákem. Pískala se penalta a Myšák poslal Houdka na opačnou stranu brány – 2:0. Ve 37. min. Čada prostrčil na Hundáka, a ten sám před brankářem mířil do jeho nohou.
Ve druhém poločase mohl zvýšit Čada, ale souboj z očí do očí s gólmanem prohrál. V závěru se ještě divákům předvedli v brejkových pozicích znovu Čada a Kočí, na výsledku se však již nic nezměnilo.

Fakta – branky: 7. Gerža, 30. Myšák z pen. Rozhodčí: Šedivý. ŽK: 0:4. Diváků: 650. Poločas: 2:0. FK OEZ Letohrad: Kykal – Hynek, Strasmeier, Rompotl, Vaniš – Gerža (63. Kvapil), D. Stejskal, Kempf, Hundák (78. Kuchta) – Čada, Myšák (84. Kočí). Vik. Plzeň B: Houdek – Schuster, Chvojan, Lisý, Staněk – Lecjaks (46. Grambal), Bárta, Vaculík, Laitl (67. Šuranský) – Vrzal (83. Mikluščák), Šiml.