I. A třída

Svitavy B – Roh. Bělá 1:0
Jaroslav Novák, trenér Rohovládovy Bělé: „Utkání na malé umělce za silného větru přineslo otřesnou podívanou. My jsme trefili ve 13. minutě tyč Tamchynou a soupeř ve 41. minutě skóroval. To na půlce nezastavil Nepivoda rozvíjející se útok a domácí po dorážce šli šťastně do vedení. Jinak v podstatě to byl nezáživný zápas bez šancí. Z našeho kolektivu není koho pochválit, opět jsme měli pouze jednoho na střídání, ale to není omluva.."

Pardubičky – Nasavrky 0:3
Stanislav Procházka, vedoucí mužstva Pardubiček: „K utkání jsme nastoupili bez pěti hráčů základní jedenáctky. Hned v úvodu jsme dvakrát inkasovali a nebyli jsme schopni důraznějšímu soupeři konkurovat. V průběhu prvního poločasu jsme přišli o dalšího zraněného hráče a po vyloučení Bednáře byla naše situace téměř neřešitelná. Přesto jsme paradoxně v druhém poločase byli soupeři vyrovnaným sokem, ale bohužel bez brankových příležitostí. Hosté v konci utkání ještě zvýšili své vedení. Prohráli jsme na pohled hladce, přesto bych chtěl týmu poděkovat za bojovnost po změně stran."

Hor. Jelení – Dobříkov 1:8
Pavel Kaplan, vedoucí mužstva Horního Jelení: „Hosté byli lepší ve všech herních činnostech. Výrazně nás přehráli. Za bojovný výkon a přísnější měřítko snese pouze Cach."

Řečany si koledovaly s posledním

I. B třída

Choltice – Sezemice 2:0
Luboš Vorlíček, trenér Choltic: „Podlé mého názoru jsme byli lepší a fotbalovější. Ale jenom po šestnáctku soupeře. Sezemice naopak byly nebezpečnější. Vzadu odrážely všechny naše pokusy a měly rychlý přechod do protiútoku. Postupem času vše směřovalo k tomu, že rozhodne první vstřelený gól. Naštěstí jsme skórovali my. Pak jsme přidali pojistku po sporné penaltě, ale už předtím tam byla jedna jasná."
Ondřej Kumpan, trenér Sezemic: „Nebýt sobotního zápasu tak to mohl být docela hezký víkend. Tak nějak jsem ani den po utkání nenašel chuť se k něčemu vyjadřovat… "

Srch – Zámrsk 0:0
penalty 6:5
Michal Šmíd, hrající trenér Srchu: „V prvním poločase jsme se nedokázali vyrovnat s nasazením a důrazem soupeře, přestože jsme s tím počítali. V kabině jsme si to hlasitě vyříkali a po přestávce už jsme Zámrsk moc na naší polovinu nepouštěli. My jsme si vytvořili souvislý tak, ale zahodili jsme čtyři, ale opravdu tutové šance. Jenže, když nedáme gól ani z malého vápna, nemůžeme se divit. Alespoň podruhé v řadě jsme zvládli penalty."

Hradiště – Tuněchody 1:3
Miroslav Semerád, hrající trenér Starého Hradiště: „V minulém utkání jsme remízový zápas v Cerekvici se štěstím vyhráli, teď jsme bohužel remízové utkání prohráli. No a jsme tam, kde jsme byli. Nezbývá nám nic jiného, než se soustředit a pečlivě připravit na duel s Mateřovem."

Rozhovice – H. Ředice 0:3
Ondřej Šedivka, hrající asistent Horních Ředic: „Výsledek a tři body jsou skvělé, nicméně i trochu nečekané. Domácí sice měli v prvním poločase více ze hry, ale my jsme jim to naším nezápalem do hry hodně ulehčovali. Šance, ale až na jedno břevno po střele z dálky neměli. Za to nám se podařilo před přestávkou skórovat. Než se domácí ve druhém poločase nadechli k náporu, dostali dva góly a bylo hotovo. Konečně jsme zase udrželi čisté konto."

Řečany – Cerekvice 2:1
Ladislav Chára, hrající trenér Řečan nad Labem: „Vypadalo to, že jsme spolu poprvé na hřišti. Zopakovali jsme chybu z Proseče. Otevřeli jsme skóre a pak nesmyslně čekali na to, až soupeř vyrovná. A nemuselo zůstat jen u toho. Cerekvice si vytvořila více šancí. Měli jsme štěstí a výhru ubojovali. Chválím gólmana Hrubeše a Michala Moravce."

Sruby – St. Mateřov 1:2
Jiří Hruška, vedoucí mužstva Starého Mateřova: „Dokázali jsme, že bojovností a s kapkou štěstí můžeme porazit každého. Rád bych vyzvedl výkon Škrhy, který odehrál dva zápasy za víkend. Duel byl vyrovnaný, z mého pohledu jsme byli o ten gól lepší. Body ale musíme potvrdit v sobotu, kdy hostíme stejně namočené Hradiště."